Mýtům ještě nezazvonil zvonec

Už jsme informovali, že Netopejr brzy vydá třetího Lucifera. Jáka je ale situace u dalších dvou řad?

„S Mýty chci určitě pokračovat – vypadá to ale spíš na příští rok,“ napsal nám nakladatel Karel Petřík. Čekání na další komiks s obálkou od magického Jamese Jeana bude tedy ještě delší než u oblíbeného pekelníka. A to se zrovna ve třetím svazku s podtitulem Storybook Love rozjíždí romance mezi Wolfim a Sněhurkou a Krasoň kandiduje na starostu…

Ještě horší zprávu máme pro fanoušky psychedelického Maxxe, jeho osud jsme ostatně naznačili už dříve. Autorská série Sama Kietha u nás kořínky nezapustila a snovou Pustinu čeští čtenáři už nikdy nenavštíví. Alespoň v rodném jazyce ne.

6 komentářů u „Mýtům ještě nezazvonil zvonec“

  1. hm, tak je to částečně pozitivní zpráva, ale těch knih mýtu je už asi 13 nebo 14 a tímhle tempem bych to nedočetl ani do své smrti. Nemám nic proti Netoperju, ale buď by se měl začít snažit vydávat tyto dobré série častěji, nebo je přenechat šikovnější konkurenci a přestat to tak brzdit :( třeba takový BBart by tuhle serii vydával po třech kusech ročně. já osobně to každopádně vzdal a jdu do originálů.

  2. Přeju si Netopejrův pád a přenechání sérií BBartu…

  3. Tak Netopejr zamrzl na době tak před 5 lety a stále vydává podobnou rychlostí… škoda. Ale ono, když se člověk mrkne na to co vydává (nemyslím jen komiks) tak to nejsou žádné trháky tak asi nemá tolik kapitálu, který by do toho mohl dát…

  4. hm, no jo hlavně, že stále vydává conana, který je podle některých prodejců, jejich nejméně úspěšný titul

  5. matrosh :Tak to pozor, Netopejr ho ( naštěstí ) musel vydat v krátkém čase ve třech svazcích, protože majitelům práv se nelíbilo, jak to Netopejr kouskuje a chtěli, aby do roka vyšel komplet originál The Savage Sword of Conan vol. 1, který čítá přes 500 stran. Takže předpokládám, že ted máme na několik let od Conana utrum :)

Komentáře nejsou povoleny.