BB/art potvrdil komiksy na první polovinu roku. Které to jsou?

To se dozvíte v PDF katalogu, ve kterém si můžete přečíst anotace a díky uvedeným cenám i spočítat, o kolik peněz od ledna do června připravíte své partnery, děti a (jiné) domácí mazlíčky.

Černě na bílém jsou tu potvrzena díla jako Habíbí Craiga Thompsona, Berlín Jasona Lutese, Superman: Rudá hvězda od Marka Millara nebo pokračování rozjetých sérií (Preacher, Y: Poslední z mužů, Punisher, Transmetropolitan, DMZ). Velkolepé plány nakladatele se však smrskly téměř na polovinu. Podle rozpisu, který jsme na Komiksáriu zveřejnili, chtěl BB/art v první polovině roku 2012 vydat 27 komiksových titulů, podle nového katalogu jich bude 14.

Zatím se tak nedostane například na Witchblade, Criminal, Jokera nebo Planetary. Nemusí to však znamenat, že tituly z edičního plánu zmizely úplně. Zmiňovanou postmoderní klasiku Planetary překládá Richard Podaný.

Na jaký potvrzený titul se těšíte nejvíc? A kterého z odpadlíků naopak oplakáváte?

12 komentářů u „BB/art potvrdil komiksy na první polovinu roku. Které to jsou?“

  1. No, docela se to procistilo. Nejvic jsem zvedavy asi na Habibi a skoda opetovneho odlozeni Criminal.

  2. A jinak se těším na Berlin. Habibi si asi jen půjčím z knihovny.

  3. Těšení: Habibi, Berlín, DMZ, 100 nábojů. Mrzení: Criminal

  4. Strašně mě mrzí ten Criminal, já se ho snad nikdy nedočkám. No a taky doufám, že v druhém pololetí bude nějaký Batman!!!! Naopak potěšilo vydání rozjetých sérií, marvelácké omnibusy, a to že jsem se právě dozvěděl, že Planetary se už opravdu překládá a tedy s největší pravděpodobností opravdu výjde :-)

  5. Těším se na Marvel omnibusy, Berlín bych třeba mít nemusel. Nemrzí nic konkrétního, spíš to celkové zpomalení

  6. Bažináč vypadnul, nebo jsem si ho jen nevšiml?

  7. Habibi, Berlín, Superman Red Son a z nekomiksových omnibus Simmonse, a historické romány v paperbacku za stovku.

  8. Habibi mám v originále. Totální grafické orgie, ale Thompson tentokrát poněkud zanedbal příběh.. Pod dekou mám radši..

Komentáře nejsou povoleny.