Desátý AARGH! míří na pulty se dvěma obálkami

21. ledna vyráží do světa desáté číslo komiksového sborníku AARGH! Tentokrát je zaměřeno na německou scénu, a tak vedle rozsáhlého textu o historii tamního komiksu na čtenáře čekají nové příběhy osvědčených autorů Mawila a Moki, ale také Anke Feuchtenbergerowe, Flixe a Ulli Lust.

Současnou českou a slovenskou scénu zastupují komiksy Dana Černého, Lucie Lomové, Dana Mihálika, Václava Šlajcha nebo Vladimíra Tučapského, publicistika si všímá například poválečné seriálové tvorby Ondřeje Sekory nebo díla Miroslava Schönberga, a to včetně zcela neznámých a nikdy nepublikovaných projektů ze 70. a 80. let.

Jako bonus nabízí desátý AARGH! čtenářům na vybranou ze dvou verzí obálky – jednu vytvořil Mawil, druhou Václav Šlajch.

12 komentářů u „Desátý AARGH! míří na pulty se dvěma obálkami“

  1. Tenhle druh bonusu mi fakt leze na nervy :) Nicmene marketingove je to dobre, protoze ortodoxni sberatele si vzdycky koupi obe obalky.
    Kazdopadne, Vaskova obalka je tentokrat o dost lepsi.

    Plus je docela vtipne, ze autori nejprve vydali vyrocni special a v nem psali, ze 10. cislo aarghu vyslo v roce 2010, coz tak trochu nestihli. Historici komiksu budou jednou pekne zmateni…

  2. Tak mám, Neutrino, pocit, že ty jsi přesně ten typ, který na základní škole chodil do vyučování o čtvrt hodiny dřív a pak paní učitelce hlásil všechny, kteří do třídy přišli až po zazvonění :)

  3. keporkak: No me akorat prislo trochu hloupe uz predem se chvastat kolik toho za tech 10 let vyslo, schvalne jsem si pri cteni rikal jestli se to opravdu stihne, a vida… podfuk nevysel :)
    Samozrejme je ale prednejsi, ze to skutecne vyjde. To ze se aargh drzi tak dlouho je v nasich pomerech skutecne obdivuhodne a povzbuzujici.

  4. Zkus někdy chvíli něco vydávat a záviset na libovůli řady přispěvatelů, kteří výborně slibují, ale někdy mnohem hůře slíbené plní – a pak teprve piš o podfucích

  5. obe obalky su super :) mna by zaujimalo, ktora verzia ma mensi naklad… tu si potom kupim :)

  6. Plakat na dvěma verzemi obálky je jako plakat nad různými barvami karoserií téhož typu auta, které je uvnitř naprosto totožné nebo barvou bundy či trička stejného střihu. Navrhuji k výběru přibrat rodiče, či přátele, snad poradí!

  7. keporkak: Nechtel jsem se vas dotknout ani vyvolat konflikt (mam vas ve znacne ucte). Nicmene nevidim duvod proc nepriznat, ze zahrnout do vydanych publikaci za rok 2010 vec, ktera se teprve pripravovala, byl pokus o drobny podfuk, ktery nevysel. Nerikam, ze na tom extra zalezi nebo ze sam bych to neudelal, ale je to tak.

  8. Neutrino: Zpoždění 2 týdny je u publikace typu Aarghu, který vychází nejvýš 2x do roka, hodně v pohodě. Podfuk je úmyslná podvratnost. Proč prudíš, úředníku?

Komentáře nejsou povoleny.