Altoids – jedna mintka, jeden příběh

Altoids jsou prapodivně hrdým sponzorem festivalu KomiksFEST! a snaží se dát příležitost mladým začínajícím umělcům. Pokud chceš vyniknout a vyhrát 24 krabiček prapodivně silných Altoids + sadu 4 balení limitované edice Altoids Komiks, vytiskni toto PDF a nakresli svůj vlastní komiksový příběh. První obrázek je daný. To, co vytvoříš za ním, je na tobě. Můžeš využít všechna daná políčka nebo jen některá z nich. Pamatuj na jedno – příběh by měl být prapodivně silný stejně jako mintky Altoids.
Soutěž již byla uzavřena.

Altoids - jedna mintka, jeden příběh

Svůj komiks vlož do boxu v prostorách festivalu (La Fabrika 27. října, nebo Archa 3. listopadu. do 12:00 hodin) nebo ho pošli poštou do 31.října na adresu Labyrint Revue, Dittrichova 5, Praha 2 (obálku označ heslem „Altoids“), případně naskenuj a pošli do 1. listopadu (18:00 hodin) na info@komiksfest.cz. Mezinárodní skupina komiksových umělců vyhodnotí ty nejlepší.

Soutěž již byla uzavřena a vyhlášena 3. 11. na závěrečném programu festivalu KomiksFEST! v Divadle Archa. Jejím vítězem se stal Pavel Soukup.

2 komentáře u „Altoids – jedna mintka, jeden příběh“

  1. Prosím, kdy a kde mám šanci se dovědět, kdo byl vyhodnocen?

  2. Doplnil jsem to do článku, ale ještě preventivně odpovídám i do komentářů: vítězem se stal Pavel Soukup.

Komentáře nejsou povoleny.