4 komentáře u „Najdete pět rozdílů?“

  1. Máte tam překlep, správně je „(zdroj: The Ephemerist via Journalista)“.

    Mimochodem, nemohly ty thumby být o ždibec větší? Popřípadě k rozkliknutí jeden obrázek s oběma vedle sebe? (Mimochodem, ten zdejší JavaScript na otevírání obrázků je pěkný opruz.)

  2. Když to jsou thumby, tak jsou malé a zvětší se po odkliknutí. Javascript je věcí osobního vkusu, mě zas přijdou nešťastná vyskakovací okna. U nich by bylo navíc obtížné vytvořit klikatelnou řady obrázků a ještě s popisky.

  3. Jasně: jsou to thumby široké 177, potažmo 168 px, zatímco obsahový sloupec má předepsanou šířku 432. To znamená, že by klidně mohly být o pětinu větší, což by akorát stačilo k tomu, aby byl obsah bublin zřetelný na první pohled a ušetřil opruzeniny od Lightboxu.

    „Klikatelnou řady“? Ahá! Když zamířím myší do pravé (respektive levé) poloviny velkého obrázku, pointer se změní na hand a nahoře se objeví (ledaže by to bylo skryté za okrajem viewportu, protože celých 742px výšky plakátu se mi do něj nevejde – nevím, jaké velikosti monitorů, rozlišení a prohlížeče používají komiksoví odborníci nebo aspoň fanoušci, ale já jsem bohužel k takovému bleeding edge ještě nevyspěl – a tak obvykle odskrolluji níž, abych si jej prohlédl celý, a už dole zůstanu, neboť popisky a jediný další viditelný ovládací prvek jsou tam) záložka „PREV“, respektive „NEXT“. No super! To se mi na Komiksáriu líbí, že se tu člověk neustále dozvídá něco nového.

  4. A vyskakovací okna by tvůj problém vyřešila? Nebo všechno tlačit na šířku 432 px včetně ukázek z komiksů? Pokud tě Lightbox prudí, můžeš použít prostřední tlačítko na myši a otevírat si obrázky v novém okně. Pokud to ovšem tvůj prohlížeč umí.

Komentáře nejsou povoleny.