11 komentářů u „Nekonečná tramvaj #41“

  1. Musím říct, že u Nekonenečné tramvaje jsem se ještě ani jednou nezasmál, a to jsem četl skoro všechny.

  2. no mne neviem preco ani kresba vhrsti nepride az tak vtipna…teda vobec…ale v kazdom ppripade by tu mohly davat kazdy den niaky strip…aj od neznamych autorou
    bolo by to velmi priemne….

  3. Co se týče kresby souhlasím… Není ani vtipná, ani propracovaná. Ovšem zase naopak Jiné světy byly vtipné dost a Voleman je naprosto profesionální, takže se to kompenzuje.

  4. no jo:)
    pre mna kresba nemusi byt prepracovana v tom tradicnom zmysle slova ako ..eh to vecsina comicsovych fanusikov berie.ale vtipna:)
    no nic toto je nic moc..jine svety su fajn.aj kresbou aj story
    a voleman tiez super
    ale myslim ze obydve su profesionalne

  5. Myslim, ze Nekonecnou tramvaj oceni spis ti, kdo za kresbou hledaji pribeh… I kdyz ne kazdy dil je 100%, libi se mi autoruv postreh, lehky oder socialniho komentare a cit pro mikropribehy… Na to uz se potrebujete kolem sebe neco nakoukat, abyste TAKHLE videli…

  6. Nevím, podle mě na to jak je Vhrsti všude protlačován (světové antologie, blabla…) tak moc kreslit neumí a jeho styl není ani originální. A taky mi naopak přijde, že Tramvaj si jen hraje na sociální komentář, ale moc se jí to nedaří.
    Každopádně nechci jen kritizovat – Vhrstimu se občas podaří využít ten svůj jednoduchý styl pro něco opravdu zajímavého. Například „Peace“ který vyšel v prvním Zkratu mě naprosto nadchl :)

  7. mn e napriklad kesba nevadi ked uz tak farba….lepsia by bola klasika.rucna.napr akryl.akkvarel….
    ale fakt mi to nepride uzasne ..napr som si teraz kupil s finska comics ktory editoval ivan bruneti
    a tam su fat pecky tohoto typu…teda socialneho komentara politicekeho alebo rozohranie vztahu do stripu:)

Komentáře nejsou povoleny.