Aza: Život je prostý

Komorní knížečka obsahuje tak trochu každodenní a tak trochu výjimečné příhody Veverky a zajíce, Traverzy a Jožina, Prázdniny s dědou nebo třeba delší příběh Přívoz. I když postavy se různí, jejich příběhy mají jedno společné – melancholický, a přesto pozitivní přístup k životu, cit pro tajemství i chlácholivá zklamání, touhu poznávat věci za rohem, v srdci nebo nad hlavou. A vědomí, že i když mohou být naše situace někdy setsakra komplikované, sám život je prostý. Knižní debut neprávem neobjevené výtvarnice Zuzany Andělové.

Zuzana Andělová: Život je prostý (náhled)

Zuzana Andělová: Život je prostý - Prázdniny s dědou (náhled) Zuzana Andělová: Život je prostý - Jožin a Traverza 1 (náhled)

Zuzana Andělová: Život je prostý - Jožin a Traverza 2 (náhled) Zuzana Andělová: Život je prostý - Jožin a Traverza 3 (náhled)

Zuzana Andělová: Život je prostý - Přívoz 1 (náhled) Zuzana Andělová: Život je prostý - Přívoz 2 (náhled)

Zuzana Andělová: Život je prostý - Veverka a zajíc 1 (náhled) Zuzana Andělová: Život je prostý - Veverka a zajíc 2 (náhled)

Zuzana Andělová: Život je prostý - Veverka a zajíc 3 (náhled) Zuzana Andělová: Život je prostý - Veverka a zajíc 4 (náhled)

5 komentářů u „Aza: Život je prostý“

  1. „neprávem neobjevené“ ? Autorka je komiksovému publiku celkem dobře známá, pokud vím.

  2. Přesně tak, Andělová rozhodně není neobjevená… Ale beru to s rezervou, že to má být reklamní text ke knize :)

  3. I když „neprávem neobjevené“ nabízí jinou interpretaci – ty dva zápory vedle sebe…

  4. Kara Cum: Slovo „neprávem“ není větný zápor, ale samostatný nezávislý výraz, takže to jinou interpretaci nenabízí :)

    Mě taky nepřipadá to slovo u Andělové úplně na místě… Když to byl před J. Plachý, tak jsem to pochopil, ale Andělová je přeci stará známá :)

Komentáře nejsou povoleny.