Čtvrtá KomiksFEST! revue: Crumb a nezávislý americký komiks

Robert Crumb, legenda nezávislého komiksu je hlavním hostem již čtvrtého čísla KomiksFEST! revue. To je věnováno především nezávislé americké tvorbě a kromě profilových textů obsahuje samostatné komiksové povídky (Gilbert Shelton, Karl Kerschl, Lance Hansen a Anders Nilsen). U nás zatím málo známou oblast portugalského a mexického komiksu otevírají José Carlos Fernandes a Patricio Betteo s příběhy na pomezí (sur)reality. Domácí scénu zastupují Karel Jerie, Petr Šprachta a v rubrice Skicář také Tomáš Kučerovský.
Premiérově bude číslo k dostání na autogramiádě pánů Crumba a Sheltona v neděli 7. 6. od 12:00 v Big Ben Bookshop (Malá Štupartská 5, Praha 1), a nadále pak i na stáncích na dalších akcích Pražského festivalu spisovatelů. V běžné distribuci by se mělo objevit v průběhu příštího týdne.

KomiksFEST! revue 04 - přední obálka (náhled) KomiksFEST! revue 04 - zadní obálka (náhled) 

100 stran, barevný a čb. tisk, velký formát, 150 Kč; vydávají SEQENCE o.s. a nakladatelství Labyrint. Revue vychází z koncepce stejnojmenného festivalu, jehož 4. ročník se odehraje 31. října až 7. listopadu 2009 v Praze. Info: www.komiksfest.cz

KomiksFEST! revue 04 - Robert Crumb (náhled) KomiksFEST! revue 04 - Gilbert Shelton (náhled)

KomiksFEST! revue 04 - Anders Nilsen (náhled) KomiksFEST! revue 04 - Karl Kerschl (náhled)

KomiksFEST! revue 04 - Lance Hansen (náhled) KomiksFEST! revue 04 - Patricio Betteo (náhled)

KomiksFEST! revue 04 - José Carlos Fernandes (náhled) KomiksFEST! revue 04 - Skicář: Tomáš Kučerovský (náhled)

KomiksFEST! revue 04 - Karel Jerie (náhled) KomiksFEST! revue 04 - Petr Šprachta (náhled)