Kruanománie přichází do ABC s komiksem

Kruan

Přípravy na natáčení třináctidílného televizní seriálu Kruanova dobrodružství a následně i filmu jsou už v plném proudu. Proto se na stránkách ABC objevila i Kruanománie, která čtenářům časopisu dá jedinečnou šanci „být při tom“. Dozvědí se například o tom, jak se píše scénář, nebo navrhnou herce, kteří by měli ztvárnit především role hrdinů – Kruana a Tily, ale i ostatní aktéry známého komiksu, který se od roku 1973 objevoval na stránkách ABC, a později ještě vyšel v různých vydáních. V souhrnu je to přes půl milionu výtisků.

Do ábíčka se vrací i tradiční komiks s novým příběhem Kruan a Služebníci zla. Autorem námětu a scénáře, který je určen především mladým čtenářům, je opět Vlastislav Toman, kreslířem Michal Kocián. I když část příběhu je remake neukončeného komiksu Kruan a Pozemšťané (ABC 1998/99), objeví se i noví hrdinové a nové epizody volně se vztahující k televiznímu seriálu a filmu, jehož režisérem a producentem je Tomáš Krejčí (Actor´s Runway Agency), koproducentem pak Česká televize Ostrava.

Kromě zajímavostí a rozhovorů věnovaných tv-seriálu, objeví se v Kruanománii i nově upravené reedice papírových modelů, které mají vztah ke komiksu. Jako například transportní modul Vejce nebo inteligentní robot Malý bůh, ale i nový robot Netopýr. Ani tím však nekončí výčet překvapení, které Kruanománie v ABC postupně přinese. Mladí čtenáři ABC, ale i pamětníci vzpomínající na Kruana a Malého boha se tedy mají na co těšit.

1 komentář u „Kruanománie přichází do ABC s komiksem“

Komentáře nejsou povoleny.