Nové komiksy: Případy pro volefany

Futurama: (P)ohyby v čase

Čtyři nakladatelství jsou zodpovědná za to, že může vyjít dnešní rekapitulace. Labyrint pomohl Adéle Tlachačové odrodit čtvrtého Volemana (sešit má 56 stran za 150,-). Netrpělivě očekávané pokračování Grusovy série pokřtil její maskot na čtvrteční party v Klubovně 2. PATRO. Učinil tak paličkou na maso, v souladu s výbornou obálkou, která člověka doslova udeří do obličeje.

Futurama zažila (P)ohyby v čase (120 stran v broži za 258 českých korun). Původně měl komiks od Joty vyjít 18. listopadu, ale Bongo opět zapnulo puntičkářský režim a českou mutaci schválilo o několik měsíců později. Komiks ze světa kultovního seriálu nebude mít problém s prodejností, snad to tak bude taky se zábavností.

Albatros vydal osmnácté album Tintina. Případ Hluchavky (62 stran, 159 korun) jistě blíže prošetří (a Filutovi se na zoubek podívá) Zarkoff, jak je jeho dobrým zvykem.

Další japonskou sérii rozjel Zoner Press. Případy Kjóko Karasumy (200 stran zprava doleva, 175,-) se odehrávají v Tokiu v roce 2050 a hlavní postavou je šestnáctiletá policistka, která pomocí bojových umění a obří pistole posílá do věčných lovišť bytosti z mýtů a legend.

A to je pro dnešek vše. GAF

1 komentář u „Nové komiksy: Případy pro volefany“

  1. O komiksu "Případ Hluchavka" určitě něco napíšu, nejsem ovšem zdaleka tak pohotový, jako Lukáš.

Komentáře nejsou povoleny.