Filmové bubliny: Iron Man vyzbrojí kina a Nolan je fakt super

Iron Mana 2 bude v kině doprovázet stylový výzdoba.

Třinácté vydání Filmových bublin je tu a není ve 3D! Asterix s filmy neskončil. Captain America dál hledá svou tvář. Upoutávku na Iron Mana 2 překonala výzdoba kin. Kick-Ass pózuje, Losers pózují, Solomon Kane přestal pózovat a půjde do českých kin. Nolan a jeho gang ochrání Supermana před blbým filmem. Nebo se alespoň pokusí.

Asterix v Británii
Gérard Depardieu si počtvrté zahraje Obelixe. Film podle alba Asterix v Británii natočí Laurent Tirard (Mikulášovy patálie) a má před sebou dost práce, jestli chce překonat animovanou verzi z roku 1986.

Captain America
U amerického vlajkonoše je pomalu víc seznamů než v seriálu Lost. Výběr herců se podle Heat Vision a Deadline New York trochu změnil a zúžil na čtyři: Wilson Bethel, Mike Vogel, Chris Evans, Garret Hedlund.
K tomu Hugo Weaving prý bude hrát záporáka, nacistického lebkouna Red Skulla. Podobně se před časem spekulovalo o dvojce Sinestro/Mark Strong, což se nakonec vyplnilo navzdory tototo faktoru („zní to moc dobře na to, aby to byla pravda“).

Iron Man 2
Jedna věc se musí nechat – v kinech bude stylová dekorace. S novým trailerem už to tak veselé není. Nuda a s War Machinem taky šeď. Ukázka by fungovala lépe, kdyby vynechala celou úvodní pasáž a začala rovnou Mickey Rourkem s ruzgým přízvugem. Ukázka představuje všechno (třeba rusovlasou Scarlett), ale ve výsledku tu není ani jedna scéna, na kterou by se člověk těšil do IMAXu. Když přiletí šedivý panďulák a začně střílet po dalších panďulácích, je to vlastně úplně stejné jako Iron Manův oblek. Studené jak psí čumák.

Iron Mana 2 bude v kině doprovázet stylový výzdoba. Iron Mana 2 bude v kině doprovázet stylový výzdoba.

Kick-Ass
O komiksu Kick-Ass se ví, že leze geekům do zadku, ale při pohledu na nový plakát s titulním hrdinou upřímně doufám, že ty obušky jsou fakt jenom na mlácení lidí… Premiéra 6. května se kvapem blíží. Jako některé trailery ukazují celý film, papírové upoutávky na Kick-Ass pomalu odhalují všechny pózy postav.

Kick-Ass Kick-Ass Kick-Ass Kick-Ass Kick-Ass

Losers
Nový plakát:

Losers

Solomon Kane
Poběží u nás v kinech, konkrétně od 24. června. Comics Centrum přichystá k premiéře komiks Solomon Kane: Ďablův zámek.

Superman
Tady to byla ještě legrace, nicméně Chritopher Nolan v rozhovoru pro LA Times prozradil, že skutečně dohlédne na nového Supermana. Na potvrzení režiséra nebo hereckého obsazení je ještě brzy.
Stejně jako oslavovaný Temný rytíř, i Supermanův reboot se promění v rodinný podnik. S Nolanem produkuje jeho žena a scénář píše bratr Jonah. V píšícím týmu samozřejmě nechybí už dříve potvrzený David Goyer.

Nolanovi parťáci zároveň chystají poslední film z Batmanovy trilogie, který by měl důstojně uzavřít příběh rozehraný v předchozích dílech. Odkaz na celý článek.