Filmové bubliny: Čtyřlístek vs. The World

Scott Pilgrim vs. The World

Co dělá vesmírný lovec lidí ze Star WarsGreen Lanternovi? Povede Human Torch plamenné proslovy jako Captain America? Potřeboval svět další upoutávku na Kick-Ass? A co na to Myšpulín? Nechte se překvapit. Nebo si přečtěte nové Filmové bubliny.

The Cape
V připravovaném seriálu o policistovi, který navlékne kápi, aby mohl očistit svoje zaneřáděné jméno, se objeví herečka Summer Glau. V seriálech Firefly i Terminator: The Sarah Conor Chronicles hrála stroje na zabíjení, teď z ní bude investigativní bloggerka, která bojuje proti zkorumpovaným členům policejního sboru. V hlavní roli bude potírat zločin neokoukaný (protože skoro neznámý) David Lyons z Pohotovosti.

Captain America
Během týdne vykrystalizovala finální trojka kandidátů (no jo, na Lost jsme narazili už minule): Channing Tatum (G.I. Joe), Sebastian Stan (Gossip Girl) a Chris Evans, který má údajně největší šance a záleží jen na jeho souhlasu. Musel by opustit chystaný film What’s Your Number? a počítat s tím, že se zaškatulkuje v adaptacích komiksů. Už z něj byl Johnny Storm ve Fantastické čtyřce a letos se objeví v Losers a Scott Pilgrim vs. The World.

Čtyřlístek ve službách krále
Tvůrce krátkometrážních animovaných snímků Michal Žabka natočí celovečerní Čtyřlístek. Měl by vzniknout 3D animací, nepůjde ale o trojrozměrný film. Na fanouškovských stránkách jsou k vidění návrhy v pohybu.

Dana Valentine
Nastala doba, kdy se vlastních filmů dočkají téměř neznámé postavy. Černobílou sérii Dana Valentine o nájemné vražedkyni píše i kreslí Daniel Cooney pro Red Eyes Press. Morální konflikty, ztráty paměti, CIA programy, klasika. Producenti počítají s rozpočtem 20 – 30 milionů dolarů.

Existence 2.0
Komiks od nakladatelství Image má zápletku, která by zvedla ze židle i Stephena Hawkinga. Vědomí amorálního a sobeckého fyzika se přenese do těla nájemného vraha, který ho právě zabil. Začne si užívat nový styl života, ale jeho dceru unesou stejní lidé, kteří ho zavraždili. Příběh Nicka Spencera a Ronalda Salase adaptují tvůrci Smallville a mezi producenty je i Michael Bay.

Green Lantern
Temuera Morrison, představitel Jango Fetta z nové trilogie Star Wars, si zahraje Abin Sura. Mimozemský agent organizace Green Lantern Corps si vybere hlavního hrdinu jako svého nástupce.

Kick-Ass
Další upoutávku už si mohli architekti reklamní kampaně odpustit, neukazuje nic nového. Opět pod ní burácí skoro třicet let stará hymna vzpurných adolescentů, ve které se zpívá, že si holka může dělat, co se jí zamane, zatímco jedenáctiletá Hit Girl mydlí protivníky hlava nehlava.

Megamind
Superpadouch s velkou modrou kebulí se představil v první teaseru. Will Ferrell tu mluví padoucha, který porazí klaďase (Brad Pitt) a propadne depresi, protože ztratil smysl života. Vyrobí si nového hrdinu (Jonah Hill), ale ten se taky chce stát zlosynem. Film připravuje DreamWorks, premiéra je 5. listopadu.

Scott Pilgrim vs. The World
Nový plakát máme na titulce.

Three Inches
K čemu je dobré pohybovat předměty silou vůle, když schopnost funguje jen na vzdálenost několika centimetrů? Na to odpoví další seriál se superhrdinskou tématikou. Hlavní postava naverbuje ještě další podobně „nadané“ jedince. A stanice Syfy má v záloze ještě jinou týmovku se superschopnostmi, která se jmenuje Alphas.