Filmové bubliny: Ryan Reynolds a jeho imaginární obleky

Jason Palmer mohl zveřejnit concept art, protože Green Lantern bude ve filmu vypadat trochu jinak

Whedon natočí Avengers a přepíše i film pro Kapitána Ameriku, který si našel lásku. Ta zřejmě chybí Garthu Ennisovi a proto zaplnil nechutnou sérii Crossed vraždícími maniaky. Green Lantern má imaginární kostým a jeho představitel Ryan Reynolds je taky jenom smyšlený, v nezávislém filmu Paper Man. Postavy z Iron Mana se možná objeví v sedmém pokračování Příběhu hraček. Jonah Hex ukáže pravou tvář v první upoutávce. Red podle Ellisovy minisérie má logo. Vznikne seriál podle série Ultimate Spider-Man.

Avengers
Týmovku, ve které se určitě potká Iron Man, Nick Fury, Thor, Kapitán Amerika a možná se k nim přidá Hulk, skutečně natočí Joss Whedon. Cítíte ten zápach? To Whedoni fanoušci právě zůstali sedět s pusou otevřenou dokořán. Whedon se pustí do přepisování scénáře (já říkal, že tam bude muzikálové číslo) a rovnou udělá změny i ve filmu Captain America: The First Avenger. Tomu se říká velkolepá odměna za Astonishing X-Men.

Captain America: The First Avenger
Lásku Stevea Rogerse si zahraje Haley Atwellová.

Crossed
Explicitní výjevy znásilňování, trhání střev nebo rozpleskávajících se lidí ukáže film Crossed, pokud se bude držet předlohy od Gartha Ennise a Jacena Burrowse. Scénář podle brutální minisérie od nakladatelství Avatar napíše sám Ennis, režisér se právě hledá. Příběh se odehrává deset měsíců po rozšíření nákazy, která v člověku probudí nejzvrhlejší touhy, chutě a myšlenky = promění ho ve stroj na vraždění, znásilňování a jiné ubližování.

Green Lantern
Vesmírný strážník nebude mít žádnou sadu kostýmů, kterou by mohli rozkrást členové produkce, jako se to stalo před několika lety při natáčení Spider-Mana. Ryan Reynolds na place pobíhá v šedivé kombinéze a na zeleno ji přetřou až počítače. Návrhy schválil i vrchní Green Lanternův scénárista Geoff Johns. Návrhářka Ngila Dicksonová (Pán prstenů) se prý inspirovala kresbami Ivana Reise (Green Lantern, Blackest Night).

Iron Man 2
Sideshow Collectibles vydají ve třetí čtvrtině roku luxusní figurky s postavami z filmu. Whiplash i War Machine budou stát 180 dolarů.

Jonah Hex
Pistolník z westernové série musí řešit větší problémy, než je hledání vhodného termínu u plastického chirurga. Filmová adaptace měnila scénáristy, režiséra, hudební doprovod a pravděpoodbně i šéfkuchaře a nosiče bačkor. Nepovedenou reklamní kampaň začne od 29. dubna napravovat trailer (nebo naopak film pohřbí), který poběží před remakem Noční můry v Elm Street.

Paper Man
Film o neúspěšném spisovateli (Jeff Daniels), jehož nejlepším přítelem je imaginární superhrdina (Ryan Reynolds), vypadá (podle traileru) jako adaptace nezávislého komiksu. Ale není. Původní scénář napsali manželé, kteří mají vymyslet druhý případ Sherlocka Holmese. Paper Man loni koloval po amerických festivalech, 23. dubna půjde do širší distribuce a Ryan Reynolds se tak předvede jako superhrdina v předgreenlanternovském období. V roli Captaina Excellenta vypadá trochu jako kapitán týmu FC Hitlerjugend.

Red
Takhle vypadá logo filmu:

Red

Ultimate Spider-Man
Spider-Man vychová další generaci malých diváků. Na podzim roku 2011 uvede stanice Disney XD animovaný seriál podle řady, kterou rekordně dlouho spolutvořili Brian Bendis a Mark Bagley.