Do party filmových omnibusů se přidá Indiana Jones

Indiana Jones

Nakladatelství BB/art vydá v roce 2011 Daredevila od Briana Bendise a Alexe Maleeva, další omnibusy Star Wars a především uvede Indiana Jonese. Oznámil to spolehlivý zdroj, který tímto zdravíme do maringotky, kde vykládá karty a čte z křišťálové koule.

Nevidomý hrdina Daredevil netrefil do letošního seznamu, jeho kriminální sága bude tedy událostí příštího roku. Omnibus se rozdělí (má 848 stran), ale podoba české verze zatím není jasná.

V březnu se objeví první omnibus s nejslavnějším filmovým archeologem. Indiana Jones Omnibus: The Further Adventures Volume 1 bude následovaný druhým dílem dřív, než byste řekli Tutanchamon. Vyjde v září a další svazky by podle plánu měly vycházet stejným tempem březen-září i v roce 2012. Takže si ho stačíte přečíst, i když skutečný doktor Jones nezabrání Mayům v tom, aby vyhlásili konec světa.

Na komiksových příbězích, které vydával Marvel mezi lety 1983 a 1986, se podíleli klasikové jako John Buscema, John Byrne, Steve Ditko, Archie Goodwin, Howard Chaykin, Klaus Janson, David Michelinie, Denny O´Neil nebo Walt Simonson. 350stránkový svazek obsahuje také adaptaci Dobyvatelů ztracené archy.

Daredevil Indiana Jones Star Wars Star Wars

Červen a listopad jsou měsíce midichlorianů. O rytířích s povoláním zabíjet ve jménu vesmírné rovnováhy vypráví Star Wars Omnibus: Tales of the Jedi. Odehrává se 5000 let před vyhlazením nevinných dělníků na Hvězdě smrti, galaxii tehdy velel sithský lord.

Star Wars Omnibus: X-Wing Rogue Squadron Volume 1 se naopak odehrává rok po konci šesté epizody, hlavními postavami jsou hrdinní letci z bitvy o Endor a jejich stroje. Likvidují zbylá chapadla Impéria, než stačí osliznout Novou republiku.

2 komentáře u „Do party filmových omnibusů se přidá Indiana Jones“

Komentáře nejsou povoleny.