Nejobávanější náčelník lupičů vyjde na podzim. Muriel se vrátí příští rok

Nejobávanější náčelník lupičů vyjde na podzim

Spekulace ohledně vydání dalších komiksů Káji Saudka potvrdila včerejší tisková zpráva společnosti Albatros Media. V ní stojí, že na 4. říjen tohoto roku se chystá vydání loupežnické ságy Lips Tullian spolu s volným pokračováním Černého Filipa. Půjde o původní seriál ze 70. let, který vycházel v Mladém světě, nikoliv o známější pokračování z let osmdesátých. Kniha vyjde v pevné vazbě s rozsahem 128 stran a v barevném provedení, s výjimkou několika stran, které jsou v originálu černobílé.

Dále bylo na jaro příštího roku ohlášeno vydání prvního dílu Muriel a andělé a do konce roku 2011 by mělo vyjít i nové vydání Oranžové smrti, u které se stále dohledávají ztracené stránky.

28 komentářů u „Nejobávanější náčelník lupičů vyjde na podzim. Muriel se vrátí příští rok“

  1. 128 stran?? A opravdu vyjde jenom ten soubor z MS 72 + Černý Filip z MS 74? To bude jeden díl na dvě strany?

  2. Myslím, že je plánovaný komiks na každé druhé straně, a to celé prokládané bonusy.

  3. Kniha bude obsahovat 59 stran komiksu (51 Lips Tullian 1972 Mladý svět + 8 Černý Filip 1974 Mladý svět) vždy na jednom listu. Komiksy Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy tam nebudou. Mají jiný formát, takže by se do knihy špatně umisťovaly, nehledě na to, že to nebylo na pořadu dne, vzhledem k tomu, že vyšly v různých variacích 3x, kdežto Lips z Mladého světa pouze jednou.

  4. Sorry, dokonce 4x ! Zapomněl jsem na vydání Egmontu.

  5. To je škoda, mohli to vydat komplet včetně LT z devadesátých let, čistě kvůli té kompletnosti, to by taky tak vyšlo na těch 128 stran.

  6. Škoda je akorát dobrého člověka! :) Pokud nestačí argument, že nesedí ani formát, ani to, že by to vyšlo popáté, těžko vymlouvat.

  7. Osobně jsem rád, že to vyjde takhle. Přijde mi to takové čistší. Dát tam ty další Lipse by mi neladilo.

  8. No konečně… To otravování s již tak dost nudným Stříbrným pokladem a Koncem Sahrbergovy bandy bylo nesnesitelné…

  9. Super paráda!!! Jenom ještě jeden dotaz, vyjde Stříbrný poklad a Konec S. bandy aspoň samostatně ještě jednou, třeba i popáté?
    Protože jestli se nemýlím, běžně sehnat nejde ani jedno ze starších vydání:-/

  10. No jelikož Stříbrný poklad vyšel už několikrát viděl bych to až po vydání dalších děl….a otázka je také kdo na tohoto Lipse má vlastně práva k vydání jestli Albatros či Egmont.Mimochodem toto vydání z roku 2003 se ještě dá občas sehnat v antikvariátech či i v on-line inzerci na internetu.Jestli se ti to nepodaří můžu ti maximálně poslat odkaz na digitální podobu i když to není to pravé ořechové :-))  (napiš sem e-mail)

  11. Díky moc, skeny se dají sehnat jednoduše, ale jak píšeš, neni to ono;-)… občas zajdu do nějakého antikvariátu a něco zajímavýho najdu, ale na tohle jsem ještě nenarazil, proto by se mi nové vydání hodilo.
    Když ale vidím, jak mizí vše nové se Saudkovým jménem na obálce, klidně si na další vydání chvíli počkám:-)

  12. Doufam,ze dalsi komiksy budou nasledovat…take by se mi libila publikace  dalsich Kajovych del-klidne i ty z "sediveho obdobi",nektere jsou vynikajici ……ms

  13. …..jo a kdyby jste chtel nekdo prodat nejake ORIGINALY od Kaji,tak je prosim nabidnete na mail /mareksixta@seznam.cz/dik.ms

  14. Hurá :) Konečně můžu lidičky, co mě chodí pravidelně týrat do knihkupectví otázkami o Saudkovi, odpálkovat, že opravdu něco bude, bude to a tohle a jestli je tady uvidím dřív než na podzim, tak je přetáhnu Saudkovou monografií a pošlu do horoucích pekel :)

  15. Nevite nahodou jestli nebude dotisk monografie KS? Vydavatelstvi mi jaksi neodpovida ma meily. Diky.

  16. Tak se AV probralo a napsalo meil. Dotisk je v jednani. Co asi znamena, ze nebude.
    NJ, ale tri tisice za to nedam, asi budu mit prazdne misto v rade Saudkovych veci.

  17. No, myslím, že by, až vyjde tohle klidně by Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy mohl také vyjít v tomto formátu, přece jenom, ten ošuoupaný sešit už něco zažil a mít to pěkně vedle sebe ve stejném formátu je přece jen jiné kafe.

  18. …ted jsem nesel na netu,ze uz 30.9. by to melo byt v dispozici……ms
    P.S.jaky bude naklad?

  19. Cituji z článku na idnes : „Kniha vyjde ve větším formátu, na křídovém papíře, prodávat se bude za 599 korun. Po zkušenostech s Muriel, která zmizela z pultů za dva týdny, se chce tentokrát nakladatelství Albatros na zájem čtenářů připravit vyšším nákladem kolem deseti tisíc výtisků.“

Komentáře nejsou povoleny.