Filmové bubliny: Jsou zpátky

Pravidelná rubrika ze světa filmu nesplaskla. Filmové bubliny jsou zpět, stejně jako Hromkočky nebo Vrána. Adaptace Kindtova komiksu The Secret History of Giant Man bude příštím Benjaminem Buttonem. Trailerovou várku zastupují seriály Cape či No Ordinary Family a nechybí ani rozphybovaný Jonah Hex a Scott Pilgrim. Thor a Captain America ukázali garderobu, Green Lantern logo a Živí mrtví svoje děravé lícní kosti. James McAvoy už byl Mrtvý nebo živý, teď bude ještě plešatý v X-Men: First Class. Ani Superman nerozdýchá desátou sezónu Smallville.

3 Story: The Secret History of the Giant Man
Oceňovaný grafický román Matta Kindta o muži, který nezadržitelně roste, napíše i zrežíruje Dustin Lance Black (oscarový scénárista biografckého dramatu Milk). Hlavní hrdina Craig přichází kvůli podivnému zdravotnímu stavu o ženu i dům nad hlavou, protože se do něj jednoduše nevejde. Zatímco v komiksu jsou tři příběhy vyprávěné různými ženami, které měly v Craigově životě odlišné role, Black se údajně zaměří na vztah otce a dcery. Titul vyšel loni u nakladatelství Dark Horse.

The Cape
Upoutávka na chystaný seriál, který nejspíš dá vzpomenout na Zmiji a další devadesátkové skvosty.

Captain America: The First Avenger
Neal McDounough bude hrát tvrďáka Dum Dum Dugana. Roli ve filmu má i Tommy Lee Jones. (Toho linkovat nemusíme, ne?)
A na internetu se objevily návrhy kostýmu, které správně posunuly Kapitánovu výzbroj blíž ultimate verzi. Křidélka by se totiž mohla zaháknout o Thorovu helmu.

Green Lantern
logo.

Jonah Hex
Druhý trailer.

No Ordinary Family
Prvý.

Scott Pilgrim vs. The World
Druhý.

Smallville
Desátá sezóna bude poslední, prozradil to Tom Welling, jehož psí pohled budou postrádat miliony náhodných divaček, kterým se při show dobře žehlí.

Thor
„Unikly“ i concept arty severského hromobijce. Někdo se evidentně spletl a myslel si, že dělá na zakázce pro hračkářství Pompo.

Thundercats
Hrom-hrom-hromkočky oživí Warner Bros. a Cartoon Network, kde se v roce 2011 bude vysílat nová série. Zatím ji propaguje frazettovský plakát. Čeští diváci ladily Hrom-hrom-hromkočky na Supermaxu.

Vrána
Scénář k rebootu je hotový a produkce začne ještě letos. Studio nabídlo roli známému herci, jehož jméno neprozradilo, ale asi to musí být někdo odvážný. Zákulisí filmové série předchází hororová pověst.

X-Men: First Class
Mladého Xaviera, který ještě zachraňuje svět s Magnetem, si zahraje James McAvoy.

Živí mrtví
Hnijí hezky.