Filmová horečka pokračuje, česky vyjde i Scott Pilgrim

Ještě před pár týdny jsme o Scottu Pilgrimovi psali tohle: „Filmová adaptace jde do českých kin 14. října. Zatím nemáme informace, že by některý z tuzemských nakladatelů měl o Scotta zájem, přestože by se dal prodat jako falešná manga (i) pro holky.“

Dnešní zpráva už zní jinak: „Scott Pilgrim vyjde u BB/artu týden před premiérou filmu.“ Úvodní svazek ze sedmi vyjde pod názvem Scott Pilgrim: Vypečený život flákače. Necelých čtyřicet normostran textu překládala Jitka Jeníková a redigoval Richard Podaný. Jestli nám nevěříte, tady to máte černé na bílém přímo z webu nakladatele.

Anotace:

Všechno je naprosto dokonalé. Scott Pilgrim se má báječně. Je mu 23 let, hraje v rockové kapele, zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud se mu ve snu nezačne prohánět úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. A nejen ve snu, Scott se najednou s tou elegantní kurýrkou na bruslích začne potkávat i na mejdanech. Získat Ramonu Flowersovou ovšem není žádná procházka růžovým sadem. Scottovi v cestě ke štěstí stojí Ramoniných sedm ďábelských bývalých kluků. Dokáže Scott padouchy porazit a získat Ramonu, aniž by svůj milovaný život obrátil vzhůru nohama?

1 komentář u „Filmová horečka pokračuje, česky vyjde i Scott Pilgrim“

Komentáře nejsou povoleny.