Filmové bubliny: Znuděná Emily Strange chce nářez

Ztracená, temná a znuděná Emily Strange dostane obličej Zabijačky. Nolanem produkovaný Superman vyhlíží režiséra a All Star Superman míří na DVD. Mark Ruffalo zkrotí Hulka v Avengers. Captain America zmákne válčit na souši i ve vodě. Iron Man 2 (se) do toho v alternativním začátku vrhnul po hlavě. Živí mrtví mají stylovou znělku.

All Star Superman
Že je Cookův New Frontier moc retro? Neva. S Quitelyho detaily v All Star Supermanovi by bylo příliš piplání? Nevadí. Je jedno, jestli mají papírové předlohy osobitý vizuál, animáky od DC jsou hezky pěkně unifikované. All Star Superman vyjde 22. února na DVD.

Avengers
Mark Ruffalo si zahraje Bruce Bannera i Hulka. Zní to banálně, ale místo Bany i Nortona v minulosti zuřily čistě jedničky a nuly. Ruffalo však pomocí motion capture techniky propůjčí Hulkovi svoje gesta a mimiku, jako to dělal Andy Serkis při hraní Gluma, Sam Worthington při hraní Na´vi nebo ti lidé, co v poslední době hrají fotbal místo české reprezentace.

Captain America
Bicepsy Chrise Evanse začínají nabírat velikost geneticky modifikovaného květáku. Ve filmu se nejdřív proběhne po vlastních (viz video) a později dostane Bat… teda Capčlun.

Emily the Strange
Raději bychom se měli připravit, že třináctiletá Chloe Moretz z Kick-Ass bude hrát i Mary Jane a Lois Laneovou. K mrtělionu filmů, které připravuje, se nyní přidala adaptace samolepky. Hranou podobu Emily the Strange ale produkuje filmové studio Dark Horse Entertainment, takže se pojede podle komiksů a tvůrcům neprojde scénář ve znění „Jenom si tak lepí a čumí“.

Iron Man 2
Je jasné, proč druhý Iron Man začal jinak, i když vystřiženou konverzaci ukazoval v traileru. Kdyby odstartoval takhle, do konce už by ze sebe těžko dostával lepší scénu:

Superman
Produkující Christopher Nolan se prý rozhoduje mezi úzkou skupinkou režisérů:
– Duncan Jones (Moon)
– Jonathan Liebesman (Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, příští rok půjde do kin jeho válečné sci-fi Battle: Los Angeles)
– Matt Reeves (Monstrum, americký remake hororu Ať vejde ten pravý ; o „nominaci“ se ale dozvěděl z médií)
– Tony Scott (akční přeborník se nedávno upsal své první komiksárně, a sice minisérii Nemesis od McNivena a Millara)
– Zack Snyder (300, Strážci)
– Darren Aronofsky (Rekviem za sen, Fontána, Wrestler)

Walking Dead/Živí mrtví
To je ale libová znělka, napadne člověka při sledování videa níže. Jedná se však pouze o neoficiální verzi od šikovného fanouška. Zřejmě slušnej oddíl no.

1 komentář u „Filmové bubliny: Znuděná Emily Strange chce nářez“

  1. Tyjo, Superman v podání Aronofského? To by mohlo bejt zajímavý.

Komentáře nejsou povoleny.