První signální: Najděte Walda ztraceného v bitce Marvelu proti DC

Server Comics Alliance se řadí mezi nejoblíbenější média o komiksech na světě, například tamní batmanolog nedávno mluvil v megapopulární talk show Jona Stewarta o případu muslimského hrdiny jménem Nightrunner, který se stal obdobou Batmana v Paříži, což vzbudilo všeobecný ruch na síti.

Pro takový web není problém obrátit se na některého z talentovaných výtvarníků a chtít po něm naprostou šílenost. Ulises Farinas, na němž je originální jméno i výtvarný styl, se popasoval s následujícím zadáním: „Rozpoutej epickou bitku mezi Marvelem a DC. A pokoutně tam propašuj všechny věci, co ti napíšeme na seznam, ať mají čtenáři co hledat. Však víš, něco jako Waldo pro nerdy. A ať je to epický.“

Výjev ve větším rozlišení najdete na webu Comics Alliance, kde je i seznam hledaných předmětů a postav. Rozhodně byste se neměli ochudit ani o web Farinase. Patří k tomu nejzájímavějšímu, co dnes roste na alternativní superhrdinské větvi.

4 komentáře u „První signální: Najděte Walda ztraceného v bitce Marvelu proti DC“

  1. Příště, než začnu hledat Walda, si raději přečtu celý článek ;)

  2. Oficiálně tu taky vycházel časopis, kde z něj udělali Vildu

  3. To je mozny… Ale sklonovat v cestine puvodni jmeno „Waldo“ zni proste divne a nespravne (neco jako „prihody Donald Ducka“). Jinak ten zavadejici nadpis taky nechapu.

Komentáře nejsou povoleny.