6 komentářů u „Pokus & Omyl #043“

  1. Tohle kázání nepřínáší moc nového. Nechce se sova vrátit zas nohama na zem?

  2. Není to tak blbé jak se zezačátku psalo, ostatně vím že vymýšlet vtipy nebo satiru není žádná sranda. Spíše mě irituje jiná věc a to je zpracování – autor má nějaký styl a postave té sovy a těch figurek okolo má podle mě nějaký potenciál ale proboha, to je snad kreslené jen tužkou a focené foťákem? Být to obtaženo kvalitní tuší, černá dotažená kontrastem tak aby byla opravdu černá a celé to vybarvit – což by se k takovýmhle postavičkám dle mého i hodilo – tak to celé dostane uplně nový náboj a když už to třeba nebude vtipné tak to bude aspoň hezké.

  3. To já bych to zase nebarvil, černobílý kontrast má něco do sebe a barvou se dá obecně víc zkazit. Snad by jen černá mohla být opravdu černočerná. Akorát teda ty vtipy kolem Klause už mi začínají připadat trochu … vytěžené.

  4. No pokud to má zůstat černobílé tak rozhodně zlepšit kontrast aby to vypadalo aspoň vzdáleně jako třeba Red meat. Po obsahové stránce si neodvažuji hodnotit protože jak říkam, já bych asi těžko přišel na něco lepšího ( i když Klause bych asi nechal spát )

  5. Černé  nebo  bílé,aspoň  něco.A   na   Klause s  tím   šluknutým  perem  je  mnoho nápadů.

Komentáře nejsou povoleny.