Pozvánka: Radiator a Recyklator zakřičí Aargh! v Pardubicích

Nestává se příliš často, aby se větší komiksové výstavy konaly mimo Prahu či Brno. O to větší radost mohou mít v Pardubicích z programu, který přichystala tamní Fakulta chemicko-technologická.

Na své půdě bude od 26. května hostit výstavy sci-fi komiksů z revue Aargh!, kterou uvede Tomáš Prokůpek, a „zelených“ příhod Radiatora a Recyklatora, které vymyslel pardubický autor Petr Korunka. Ten zároveň povede workshop pro studenty základních a středních škol.

Veškeré informace najdete ve dvou přiložených pozvánkách, na návštěvu máte dost času, protože akce potrvá až do konce roku.

2 komentáře u „Pozvánka: Radiator a Recyklator zakřičí Aargh! v Pardubicích“

  1. bohuzial radiator a recyklator je komiks …uplne onicom… jak slabou kresbou (a to fakt neznasam americky komiks….a ano rozumiem ked to „chce“ autor naivne..) a tiez slabym scenarom ktory naozaj nieje zabavny je tazkopadny… dialogy nemaju ziadnu iskru a charaktery su nielen uplne ploche ale vlastne uplne chybaju…
    rad by som pocul vas nazor… pre mna to je krok vedla. !

  2. r and r je vtipny, svezi komiks se specifickym humorem, zadna prvoplanova zalezitost pro masy. kresba je prirozena, na nic si nehrajici.

Komentáře nejsou povoleny.