O premiéře Nebela rozhodne hlasování, zatím vedou „domácí“

Jeseník, Hejnice, Humpolec… To nejsou zrovna obvyklá místa pro slavnostní premiéry čehokoli. A přesto se tahle tři města dostala do první desítky v hlasování, ve kterém se vybírá kino pro premiéru filmového Aloise Nebela.

Je to další krok v rámci košaté reklamní kampaně, kterou bude film za 75 milionů potřebovat, vzhledem k tomu, že ho netočil nikdo se jménem Vejdělek a plakát neevokuje prsatý koitus na kulečníkovém stole.

Vedení Jeseníku není zas tak překvapivé, narodil se tam Nebelův kreslíř Jaromír 99 a nedaleko leží obec Bílý Potok, kde celá trilogie začíná. Města s menší populací nemusí zoufat, ve speciální kategorii rozhoduje poměr mezi počtem hlasů a obyvatel v příslušném městě.

Pro svoje oblíbené kino můžete hlasovat do 10. srpna na internetových stránkách vyhrajpremieru.cz Předpremiéra se uskuteční 20. září.

2 komentáře u „O premiéře Nebela rozhodne hlasování, zatím vedou „domácí““

  1. Moc pěknej nápad. A Praha nemá, vzhledem k vyhodnocování výsledků, zřejmě vůbec žádnou šanci (nehledě i na malou účast v absolutních číslech). Což je samozřejmě dobře :). I když já osobně na to půjdu s největší pravděpodobností právě v Praze.

Komentáře nejsou povoleny.