Anna chce zase skočit, tentokrát do vašeho obýváku či pracovny

Ilustrace na obálku knihy Oněgin byl Rusák

Nejcennější položkou v novém eshopu Lucie Lomové je původní strana z komiksu Anna chce skočit. Stojí rovných deset tisíc korun. Autorka začíná nabízet originály na svém blogu, najdete je v sekci ARTSHOP.

Většina obrazů se pohybuje v řádu tisíců korun, například jednostránkový komiks Tvůrčí muka, který vyšel barevně v desátém AARGH!u, stojí 4200,-. Lomová prodává také knižní ilustrace či kolorované kresby.

Když už budete na blogu Lomové, přečtěte si také, jak si užila poslední návštěvu Paříže a tamního Českého centra.

6 komentářů u „Anna chce zase skočit, tentokrát do vašeho obýváku či pracovny“

  1. Pane Ruzicka,
    Vase clanky jsou posledni dobou plne reklamnich odkazu-bud na Vase pociny v Americe,AARGH,nebo na pani Lomovou.Sorry,ale napsat takovyto clanek se mi zda uz skutecne moc.Komiksarium ctu dlouho,nemam potrebu veci komentovat,ale toto jsem uz musel napsat…Uvital bych vice clanku o autorech komiksu-treba jaky tu vysel s Malakem…Take mne vubec nezajima,,kdo Vam platil letenky apod.To ti myslim,ze sem nepatri….zdravi V.Perner

  2. Dobrý den,
    to bude asi nějaký omyl. Žádné počiny v Aarghu ani Americe nemám, tedy jsem o nich nemohl psát. Stejně tak jsem jistojistě nepsal o mých letenkách. Jinak ale Komiksárium propaguje a podporuje komiks a jeho autory, o tom žádná. Paní Lomová je přední česká autorka, žádné podnikatelské záměry spolu nevymýšlíme.:)
    Ať se daří, užívejte si Komiksárium dál.
    LR

  3. to Lukas Ruzicka
    …tak to se Vam musim omluvit.Napsal jste nekolik clanku behem kratke doby a ten jeden o kterem jsem psal byl od p,Prokupka.Nejak se mi to spojilo a myslel jsem si,ze je to od Vas.Jinak pani Lomovou povazuji za kvalitni autorku,jen ten clanek s odkazem na jeji nabidku originalu se mi proste zdal az moc komercni.Je to ciste muj osobni nazor a nikomu ho nevnucuji.A ten clanek ohledne te akci v USA…no psal to pan Prokupek,tak se nezapomnel vychvalit jake ma konexe,zname atd.Od nej bych to cekal,tak se Vam jeste jednou omlouvam,ze jsem jeho clanek povazoval za Vas.Howgh MVP

  4. On puvodne tam byl jako autor uveden p. Ruzicka, me to taky zmatlo…

Komentáře nejsou povoleny.