Anketa: Který z filmů roku 2011 měl největší drajv?

K dnešnímu tématu nás přivedla parafráze slavné obálky k sérii Amazing Spider-Man, na níž se Peter Parker mění v bezejmenného šoféra z filmové pecky Drive. Jejím autorem je 22letý Miklós Felvidéki z Maďarska.

Než vám přineseme tradiční anketu o nejlepších a nejhorších komiksech uplynulého roku, zajímá nás, jaké filmové novinky roku 2011 jste si nejvíc užili. Ať už v kině, z Blu-ray nebo na iPadu. Byli to prvotřídní X-Meni, nebo Thor? Nebo něco, co nemá s komiksem nic společného, třeba Zrození planety opic? Nebo Strom života? Nebo Opravdová kuráž?

Nebo to snad byla Čertova nevěsta, či dvojka Bastardů? (A pokud ano, vážně jste tady dobře?)

Pište nám do diskuse nebo na Facebook.

8 komentářů u „Anketa: Který z filmů roku 2011 měl největší drajv?“

  1. Tak obrovsky jsem si užil Zrození planety vopic, Banksy: Exit Through the Gift Shop, Rango, Warrior a rozhodně Drive, ničemu jinýmu z minulýho roku bych plnej počet nedal. V závěsu je Rychle a Zběsile 5, což byl sice nejlepší díl série, ale oproti zmiňovanejm furt zaostává. O poznání míň, ale pořád hodně, jsem si pak užil Půlnoc v Paříži, Source Code a Orel Deváté legie, kterej dost propadnul, ale hodně mě bavil. Zbytek nestojí za řeč:)

    Celkově mě komiksový filmy minulej rok moc nenadchly teda, spíš přesně naopak. :( Thor dobrej, zklamanej jsem nebyl, užil jsem si ho, ale asi jsem čekal víc. Veškerý moje naděje teď vkládám do X-menů, na který se teprv chystam.

    Kdybych měl z celýho roku vypíchnout fakt jenom jeden jedinej, tak vypíchnu dva :D Drive a Banksyho.

  2. Mě se líbily všechny filmy od Marvelu ( Thor, X-Men a Capt. ). Green Lantern nic moc. Jinak byl super Batman: Year ojne :)

  3. Což o to, X-meni nebyli špatní, ale víc vzpomínám na Odnikud nikam, Smutnou baladu o trumpetě, či na Turínského koně.

  4. Pardon, oprava: Odnikud někam od Sofie Coppolové

Komentáře nejsou povoleny.