Komiksový Star Trek se poprvé teleportuje do Česka

UKÁZKY > Nachystejte si phasery, lasery, disruptory, gravimetrická torpéda a kobaltový diselenid. Taky qutluchy, deflektory, replikátory, simulátory, transportéry a trikodéry.

Jeden z fenoménů s největší (a nesčetněkrát parodovanou) fanouškovskou základnou na světě totiž míří do Česka v komiksové podobě. Star Trek se odvážně pouští tam, kam se jiní filmoví hrdinové už několikrát vydali. Pod křídla nakladatelství BB/art.

První omnibus, v němž účinkují kapitán Kirk, přísně logický Spock a jejich kolegové, přistane v obchodech ve středu 26. září. V originále vyšel v roce 2010. Zatímco již známé Vetřelce, Star Wars nebo Terminátory vydali u Dark Horse, licenci na Star Trek vlastní IDW.

V rozsáhlé ukázce dojde i na nebohého zástupce Red Shirtů, jak se od dob televizního Star Treku z 60. let říká vedlejším postavám, jejichž násilná smrt ilustruje hrozící nebezpečí. Poznáte je podle červené uniformy. Fandové spočítali, že Kirk přišel mezi lety 1966 a 1969 o devětapadesát členů posádky, z toho 73 procent nosilo červený trikot.

2 komentáře u „Komiksový Star Trek se poprvé teleportuje do Česka“

  1. Někdo nám to tady přepisuje nebo to byl nějaký signál z neznáma.:) Díky za upozornění!

Komentáře nejsou povoleny.