Postapokalyptický komiks Sicktown od Františky Lachmanové vychází ve 30 kusech

UKÁZKY > O vítězném komiksu soutěže Art Books Wanted a jeho autorce Františce Lachmanové jsme psali v červenci. Komiks Sicktown si nyní můžete koupit jako velkoryse velký (35 x 46,5 centimetrů) a krásně vypadající (sítotisk) artefakt. Nakladatelství EDITION LIDU jej představilo například na letošním Designbloku, k dostání je také v eshopu.

Sicktown vychází v omezeném nákladu 30 kusů, dvaatřicetistránkový komiks proto stojí 450 korun. Anotace uvádí následující útržky.

Lokace příběhu: město Sicktown.
Datace: konec dne v postapokalyptické době.
Obsazení: jeden pilot, šest žen a dvě malé holčičky.
Děj: havárie, ráj, večírek, sen, sklep.







Foto: EDITION LIDU

5 komentářů u „Postapokalyptický komiks Sicktown od Františky Lachmanové vychází ve 30 kusech“

  1. Nechci být rypák.Ale nebylo lepší to vydat ve větším nákladu za rozumnou cenu,aby se autorka dostala do podvědomí více lidem.Do tohohle půjde asi opravdu jen zarytý sběratel,co musí mít všecno.Páč 450 bych já osobně nedal.Ale třeba se pletu…

  2. Tohle bych si hrozně rád přečet. Bylo by fajn kdyby to šoupli třeba do aarghu nebo tak něco…

  3. Komiks je výtvarné umění a tento způsob prezentace mu náramně sluší! Gratulace!

  4. A tak já jsem si urval od huby a koupil jsem si to, jsem na to docela zvědavý, náklad 30ks to budu mít doma nepříliš běžnou věcičku, taxnad to bude stát za to;-)

  5. Jsem rád, že jsem si jeden výtisk zakoupil. Formát tisku je opravdu velkolepý a mé oko je velmi potšeno :-) Tím, že je náklad již vyprodaný, vlastně není co doporučit. Snad jsou všichni majitelé také tak spokojení :-) jako já, jen mi asi trovhu chybí údaj o počtu tisků a číslo výtisku. Jinak to je dokonalé. V nakladatelství EDITION LIDU mi dokonce zajistili podpis autorky, zo co jsem moc vděčný.

Komentáře nejsou povoleny.