Drsnou školu můžete vytasit z pouzdra, vyjde také její limitovaná edice

GALERIE > Hard Boiled neboli Drsná škola patří k těžkým kalibrům v letošní nabídce českých nakladatelů, Comics Centrum tedy svůj komiksový kvér zastrčí i do pouzdra. Limitovaná edice stovky číslovaných kusů dále obsahuje stránku navíc se slepotiskovou pečetí a číslem výtisku, plakát formátu A3 s motivem z obálky prvního sešitu a potvrzení pravosti výtisku se slepotiskovou pečetí na ručním papíru. Stojí 1499 korun.

Předobjednávky začne nakladatel přijímat ve středu od 12:00 prostřednictvím svého webu. „Titul bude k dodání až 8. dubna, protože se pouzdro dá vyrobit až na hotovu knihu na míru,“ napsal nám Václav Dort z Comics Centra.

Ať už si pořídíte limitovanou, nebo běžnou verzi, s českým vydáním dostanete na šířku i výšku o pár centimetrů víc, než měl soubor od Dark Horse z roku 1993. Americký nakladatel ovšem uvedl v roce 1997 na trh také téměř o polovinu větší vydání, které neobsahovalo bubliny a vynechalo i barvu, aby vynikla jen Darrowova kresba.

Comics Centrum v minulosti připravilo i speciální vydání Hellboye, první svazek Sémě zkázy byl k dostání v pevné vazbě potažené kůží nebo plátnem se zlatoražbou. Také BB/art si loni vyzkoušel limitovanou edici – příběh Batman: Ticho byl taktéž v krabici za skoro stejnou cenu.



2 komentáře u „Drsnou školu můžete vytasit z pouzdra, vyjde také její limitovaná edice“

  1. Tak jsem si vcera vyzvedl svoji limitku a ze bych byl nadsen z kvality rucne vyrobeneho pouzdra, tak to tedy vubec nejsem, ba naopak :-( Je to cele krive a na predni strane u hrbetu mam „vzduchovou bublinu“. Je na tom nekdo podobne?

  2. Hehe, zřejmě to lepil Dort osobně, nedivil bych se. Ještě, že jsem si to nekoupil, obyčejná edice „bohatě“ stačí.

Komentáře nejsou povoleny.