SOUTĚŽ: Muži, kteří nenávidí ženy. Čtenáři, kteří vyhrají komiks

Slavná detektivní trilogie Milénium od Stiega Larssona vyjde prostřednictvím šesti grafických románů i v komiksové podobě. První z nich dnes vydává česky nakladatelství Host. Muži, kteří nenávidí ženy adaptují polovinu stejnojmenné knihy, završení vyjde ve Spojených státech 1. května, u nás na podzim.

Příběhy Lisbeth Salanderové převedli do panelů a bublin scenáristka Denise Minaová a výtvarníci Leonardo Manco a Andrea Mutti. Více o jejich práci pro Vertigo i českém vydání jsme psali zde.

A teď to hlavní – tři z vás můžou komiks Muži, kteří nenávídí ženy dostat zadarmo. Stačí napodobit Lisbeth z titulního obrázku a něco hezkého nám sesmoslit. Konkrétně by nás zajímalo, co nebo koho nenávidíte nejvíc. Svoje odpovědi posílejte do nedělní půlnoci (21. dubna) na adresu komiksarium@gmail.com. Otázka je samozřejmě myšlená v nadsázce, takže vyhrají autoři tří nejvtipnějších odpovědí.

Dál se můžete podívat na českou lokalizaci reklamy, která nenávistné muže doprovází, a na obálku Lee Bermeja ke druhému dílu.



1 komentář u „SOUTĚŽ: Muži, kteří nenávidí ženy. Čtenáři, kteří vyhrají komiks“

Komentáře nejsou povoleny.