NOVÉ KOMIKSY: Ať už se zázraky dějí Batmanovi nebo darebákovi, je to nářez

Taky tak nesnášíte ty debilní titulky, které nesmyslně do jedné věty spatlají různé názvy a tituly, protože se to autorovi hodí do krámu? Inu, budeme se tu s nimi všichni vídat o něco častěji, jelikož oživíme rubriku Nové komiksy. Bude sloužit nárazově jako servis pro čtenáře a rozcestník, který vás dovede na stránky nakladatelů, případně knihkupců (stačí kliknout na obálku).

Asi ji budeme používat hlavně v době, kdy se na českém trhu nakupí víc novinek. A v poslední době se celkem urodilo: přilétl první svazek série Batman: Temný rytíř z restartu DC Comics, před blížícím se sequelem k filmu Kick-Ass/Nářez vyšla jeho předloha, překlady Franka Millera rozšířil Darebák alias Bad Boy, díky Ultimátnímu komiksovému kompletu se zase bude chvíli debatovat o Zázracích, a v souboru Walitaka najdete tři trampské příběhy Jiřího Macka a Marko Čermáka, kteří je na začátku 90. let publikovali v časopisu Kometa.





5 komentářů u „NOVÉ KOMIKSY: Ať už se zázraky dějí Batmanovi nebo darebákovi, je to nářez“

  1. Zázraky byly po dlouhou dobu tím nejdražším komiksem,který jsem si kdy koupil,Kniha stála v době vydání (2002) 999 kč, kdo by kdy řekl, že ten samý komiks bude jednoho pěkného dne vydaný ve srovnatelné kvalitě za méně jak pětinu původní ceny…

  2. … jojojo, ale tuhle cenu už kousla 300 v 2001 a směle pokračovalo s Watchmen v 2004 (ty roky nevím z hlavy, ale prolezl jsem knihovnu)… Je opravdu fajn, že už to tady všechno máme v češtině.

  3. add Zázraky- srovnatelná kvalita rozhodně není. Calibre dodalo Zázrakům luxusní grafickou péči a kvalita papíru je úplně někde jinde. Když si obě vydání položíte vedle sebe je to jak nebe a dudy. Samozřejmě za tu cenu se není čemu divit, ale nákupu Zázraků od Calibre nelituji a nehodlám je ani prodávat.

  4. Tak vzhledem k tomu že od Calibre P. vyšli zázraky v roce 2002 tak toho nákupu taky nelituju,čekat 11 let by se mi nechtělo.Kvalita zpracování je asi trochu nižší ale není to nic propastného.Když vezmeme v potaz inflaci/zvyšování DPH tak je cena tohoto UKKčka vpravdě „zázračná“

Komentáře nejsou povoleny.