Zazooomujte na tvorbu Pavla Čecha

Zooom_uvod

UKÁZKY > Ve středu vychází druhý speciál z edice Zooom, zaměřené na monografie českých tvůrců. Po Tomáši Kučerovském přichází Analphabet Books s knihou napěchovanou až po okraj tvorbou Pavla Čecha.

Je rozdělena do šesti oddílů nazvaných Začátky, Malba, Komiks, Ilustrace, Kroniky a Indiáni okomentovaných v češtině i angličtině. Sekce Komiksy navíc obsahuje kromě ukázek i jedenáct uzavřených příběhů v rozsahu od jedné do čtyř stran.

ZooomA00_thumb

ZooomA19_thumb

ZooomA25_thumb

ZooomA45_thumb

ZooomB05_thumb

ZooomB11_thumb

ZooomB19_thumb

ZooomB37_thumb

ZooomB44_thumb

6 komentářů u „Zazooomujte na tvorbu Pavla Čecha“

  1. Tak tohle je pecka, na to jsem se vážně dlouho těšil. Objednáno, tak už abych to měl v ruce. ;-)
    Ovšem už teď to mohu všem vřele doporučit.

  2. Musi mit clovek opravdu facebook, aby se dozvedel,ze je nekde dobra vystava? Uz dlouho touzim videt originaly P.Cecha a v knize jsem se docetl, ze byla min. rok vystava pomerne nedaleko…… ach jo:-/

  3. Andre: Je rozhodně dobrý ho mít. Ale i bez registrace můžeš zjišťovat, co se na jeho page šustne: h*tps://www.facebook.com/Pavel.Cech.umelec

  4. Miroslav Škvára: objednáno prosím tě kde? Krakatit zatím nemá, Kosmas taky ne… Jinak souhlasím, že je to pecka a takový zoomovský opožděný vánoční dárek. Btw. nový Aargh měl tuším vyjít před Vánocemi, takže toto je možná místo něj.. :-)

  5. glosa: nechci dělat reklamu, ale v comicspointu, dnes vyzvednuto

Komentáře nejsou povoleny.