POZVÁNKA: Když kecá do komiksu, ať se ukáže!

Tomáš Prokůpek je známý hlavně jako komiksový historik a propagátor, brněnská galerie Šaufenstr ale připomíná jeho komiksovou tvorbu zosobněnou například postavami Klacka a Fracka. Výstavka nazvaná Když kecá do komiksu, ať se ukáže potrvá do 18. prosince, více info na saufenstr.cz.

7 komentářů u „POZVÁNKA: Když kecá do komiksu, ať se ukáže!“

  1. Celkem jsem nepobral, co tím organizátoři chtějí naznačit. Že je Prokůpek jediný odborník široko daleko, protože udělal jakési dílko o kterém jsem nikdy ani neslyšel? Nepotřebuji být šéfkuchař, abych rozpoznal, že mi jídlo nechutná. Tolik k vyjadřování se k obsahu komiksů, aniž bych sám byl autorem. Protěžování Prokůpka je dost podobné jako tvrzení, že Havel byl báječný dramatik a mírotvůrce. Takže ještě jednou, nepotřebuji být šéfkuchař, abych rozpoznal, že je výkon nestravitelný. Nepotřebuji, aby byl autor recenze Saudek, pokud obhájí své argumenty.

  2. Autoři chtěli myslím naznačit, že Prokůpek nejenom kritizuje, ale také tvoří. A že má právě výstavu.

  3. Kraken-nikdo tady nikoho neprotěžuje.TP připravil řadu hojně navštěvovaných výstav,knihy,přednášky a podobně.Je tedy logické,že tento člověk dostane víc prostoru,než remcal,který nikdy nic nepřipravil,nenapsal,nic pro komiks neudělal.Marek SX

  4. No to je tedy dílo:-D Myslím že pan Prokůpek by měl radši kecat dál do komiksů a proboha radši nic netvořit, a už vůbec to nikde neukazovat..(ševče drž se svého kopyta)

  5. tady je zase přetrollováno :D skvělé, pokud mi to vyjde, přijedu se podívat.

  6. brakowicz: pro me jsi troll ty, hlasas mam rad svobodu slova, ale musi byt po mem, to je nemoc soucasneho sveta.

Komentáře nejsou povoleny.