Filmové bubliny: Na zelený pažit vyběhli i zombíci

Walking Dead/Živí mrtví

Živí mrtví se natahují po nejbližším fanouškovi s vuvuzelou. Scott Pilgrim ukázal soupisku soupeřů. Blue Beetle už trénuje. Thora bude koučovat jednooký Odin. Flash se pohnul z lavičky náhradníků a Green Lantern se připravuje na druhý zápas.

Blue Beetle
DC pracuje na hraném seriálu s postavou, která má několik verzí a ta nejkomediálnější vystupuje v česky vydaném komiksu Dříve známí jako Liga spravedlnosti. Seriál bude vycházet z této řady, kterou v roce 2006 začali psát Keith Giffen s Geoffem Johnsem a kreslil Cully Hamner.

Jejím hlavním hrdinou je teenager Jaime Reyes, jenž najde na staveništi tajemného skaraba modré barvy. Ten se mu zakousne do páteře a Jamie se proti své vůli stane superhrdinou ve vesmíru DC. Skarab je takový Iron Man Extremis a dokáže Jaimeho tělo obklopit brněním s nejrůznějšími zbraněmi a vychytávkami. Tuto přeměnu právě filmaři testují a ukázky promítnou na Comic-Conu v San Diegu.

Flash/Green Lantern 2
Greg Berlanti, Michael Green a Marc Guggenheim dostali za úkol napsat první verze. Pokud film o vesmírném zelenáčovi dopadne dobře (vydělá peníze), budou moct napsat i skutečné scénáře.

Green Hornet
21. června bude v show Jimmyho Kimmela představitel hlavní role Seth Rogen a poprvé ukáže trailer.

Thor
Videorozhovor s Natalií Portmanovou a Chrisem Hemsworthem je prokládaný záběry z natáčení a kulisami Asgardu. Kromě Thora v civilu se na pár sekund předvedli taky Odin (Anthony Hopkins) a Heimdall (Idris Elba).

Scott Pilgrim vs. the World
Britské plakáty se sedmi expřítely, se kterými musí Scott vytřít podlahu.

Walking Dead/Živí mrtví
Titulka: První oficiální obrázek z natáčení v Atlantě.