Krrish – superhrdina bollywoodského střihu

Krrish, to je přezdívka maskovaného hrdiny, který brázdí ulice Singapuru. Za černou maskou se ovšem skrývá pohledný, leč ostýchavý mladík Krishna, jehož superschopnosti jsou dědictvím po zahynuvším otci, a jenž donedávna žil ukryt v horách. Podaří se mu přežít v prohnilém městě, porazit ďábelského doktora Aryu a získat srdce krásné Priyi?

Krrish - náhled

Krrish, to je úspěšný sequel neméně úspěšného sci-fi „Koi… Mil Gaya“ (I found someone), pojednávající právě o Krishnově otci Rohitovi. Krrish, to je remix bollywoodského patosu, technicolorové barevnosti, choreografie jako vystřižené z Matrixu, nebojácnosti Fanfána Tulipána a spidermanovského šplhu po kolmicích. Krrish, to je tříhodinová lahůdka pro skutečně náročného diváka. Film uvádí Festival bollywoodského filmu v kině Světozor 12. října od 20:15. Tak ať máte o čem vyprávět!

Krrish - ukázka - náhled

Krrish - ukázka - náhled

Krrish - ukázka - náhled

Krrish - ukázka - náhled

1 komentář u „Krrish – superhrdina bollywoodského střihu“

  1. Upřímně, proti úchvatné jedničce je to dost slabota; doporučuju spíš Dhoom 2.

    Gramaticky správné by bylo psát „Krrish … je … sequel … úspěšného sci-fi “Koi… Mil Gaya” (I found someone), pojednávajícíHO právě o Krishnově otci Rohitovi“ (anebo tedy úspěšné sci-fi pojednávající, obecně jsem spíš pro femininum).

Komentáře nejsou povoleny.