Hodní, zlí a oškliví se představují pěkným plakátem

Plakát k 130: Hodní, zlí a oškliví

První díl Nikkarinovy trilogie 130 s podtitulem Odysea nebyl dokonale vysoustruženým diamantem, je to spíš takový neopracovaný šutr, na kterém si mladý autor obrušoval drápky a nabíral zkušenosti s větším rozsahem komiksu. Sympatický balvan kolem sebe dokázal rozvířit vody a to nejen v diskusích, kde se probírají autorovy inspirační zdroje. Nikkarin se zařadil k tvůrcům, na jejichž další výtvor se „čeká“.

Pokračování Stotřicítky se jmenuje Hodní, zlí a oškliví a vyjde v druhé polovině roku. Vrátí se hrdinové Bo, Antoine, Lovec hvězd a samozřejmě i ňkch. Stránky trilogie 130 můžete naladit na Facebooku, kde visí ukázky, náčrty a další novinky z postapokalyptického světa. Také se dozvíte, že půjde víc o boj dobra se zlem, jedna z postav přijde o ruku a další o oko. No, první plakát rozhodně na jednu anatomickou otázku odpovídá.

Pokud něco můžeme vyvozovat z názvu a zažloutlého plakátu, tak tentokrát westerny promluví do atmosféry příběhu ještě silněji než v jedničce.

5 komentářů u „Hodní, zlí a oškliví se představují pěkným plakátem“

  1. Myslím, že se ve mně taky skrývá neopracovaný diamant. Takže: obkreslím želvy Ninja (odstraním jim krunýře –  aby to bylo originální). Napíšu scénář (bohužel asi bez hlavy a paty), ale vyvážím to geniálním názvem Tři samurajové ;-D . Kdo to chce vydat?

  2. Tenhle styl anonymních útoků mi přijde hodně hloupý…

  3. každý na to má svůj názor… názor Kouzelného dědečka už známe:) já s tím mým počkám raději až po vydání a přečtení. Třeba Nikkarin příjemně překvapí…

  4. já myslím, že kdyby Kouzelný dědeček trochu sledoval Nikkarinův vývoj (který zdaleka neskončil) a přečetl si jeho 130, tak ze sebe nemůže vyzvracet to, co tady teď.

Komentáře nejsou povoleny.