Britové budou čarovat po svém, v novém časopisu o komiksech

Comics Heroes

Kouzelník Harry Potter jim nestačí, tak si začnou vydávat obdobu amerického magazínu Wizard. Anglický čtvrtletník Comic Heroes je zaměřený na mainstreamové publikum, kterému bude přinášet novinky ze světa komiksů, jejich adaptací, televizních seriálů nebo počítačových her.

První číslo vyjde 16. března a v zaměřovači má hlavně druhý film s Iron Manem. Věnuje se mu rozhovor s Robertem Downeym Jr., pohled na související videohru nebo přehled deseti zásadních příběhů s kovovým playboyem. Dalšími tématy jsou fenomén Kick-Ass a crossovery u DC – od Final Crisis po aktuální Blackest Night. Kreslíři John Romita Jr. a Guy Davis dají nahlédnout do jejich kuchyně, místo šunkofleků se ale budou připravovat noví Avengers či agenti z Ú.P.V.O.

Comic Heroes budou mít 132 stran za 8 liber. Vznikli jako sesterský titul úspěšného časopsiu SFX, který vloni zabodoval s komiksovým speciálem. SFX vychází od roku 1995 a je nejprodávanějším magazínem o sci-fi, fantasy a hororu v Evropě. V České republice k němu má nejblíž Pevnost.

Tituly Comic Heroes a SFX vychází u vydavatelství Future Publishing, které má dále v portfoliu T3 nebo Total Film. Jejich výtisky se dostávají do českých trafik se zahraničním tiskem, kde nás třeba překvapí i nevkusná obálka nového časopisu o komiksech.

Comics Heroes Total Film i další tituly od Future Publishing jsou k dostání v trafikách se zahraničním tiskem. Seženem u nás časopis Comic Heroes?