Filmové bubliny: Láska nemrtvá

Walking Dead/Živí mrtví

Indiana Jones se objeví v Cowboys & Aliens. Iron Man možná ukázal znak Avengers. Runaways utíkají na stříbrné plátno, zatímco Mendes definitivně zdrhnul od Preachera. Seriál Živí mrtví má herce pro hlavní roli.

Cowboys & Aliens
Klobouk nosit umí, mimozemšťany v baru už střílel, Harrison Ford do tohohle filmu prostě pasuje. Režisér Jon Favreau potvrdil jeho účast přes Twitter. Komiks o kovbojích a mimozemšťanech si můžete přečíst legálně online.

Iron Man 2
Virální kampaň pokračuje webem smyšlené společnosti AccuTech, která spolupracuje s rodinou Starků. Logo společnosti se nápadně podobá znaku superhrdinského týmu Avengers. A níže je Black Widow na obálce magazínu Movie.

Scarlett Johanssonová jako Black Widow

Preacher
Producent Neal Moritz pochválil scénář Johna Augusta (Charlieho andílci, Velká ryba, The Nines) a potvrdil, že studio vyjednává s novým režisérem. Sam Mendes raději natočí třiadvacátou bondovku.

Runaways
Skvělá série Briana K. Vaughana šla dolů, až když ji začal psát Joss Whedon. TAK dobrá byla. Dospělý příběh teenagerů, kteří utečou z domu před rodiči (jsou to doslova padouši), převede do filmové podoby Peter Sollet podle Vaughanova scénáře. Americký režisér zatím natočil dva celovečerní filmy a oba jsou o mladých lidech.

V povedené komedii Nick and Norah’s Infinite Playlist (Rande na jednu noc) byly hlášky, chemie mezi ústřední dvojkou i dobré výkony neokoukaných herců, jejichž postavy se chovaly spíš jako v Juno než v prcičkovské sérii. A pořád spolu jezdily v dodávce stejně jako komiksoví Runaways (pravda, ti ji pak vyměnili za obří mechanickou žábu). Přihoďte k tomu pár nadpřirozených schopností, bitku o záchranu Země a slušná adaptace by měla být na světě.

Živí mrtví
Hlavního hrdinu Ricka Grimese bude hrát britský herec Andrew Lincoln. V Lásce nebeské používal cedule způsobem, ze kterého by se dojetím rozklepela i čelist Johna Constantina. Snad mu to stejně dobře půjde i s brokovnicí.