Filmové bubliny: Muži v železném i černém

Iron Man 2

Druhý Iron Man přiletí do českých kin už ve čtvrtek. Muži v černém rozjedou třetí mimozemský případ ve 3D. Vzniká nový animák s Batmanem. Fury bude bojovat po boku Kapitána Ameriky ve druhé světové válce. Green Hornet se zpozdí a nasadí nám 3D brýle. Ukázal se Jonah Hex. Záporák ve Wanted 2 nahání hrůzu.

Batman: Under the Red Hood
DC chrlí jeden animák za druhým. Trailer na nového Batmana nevypadá marně. Nightwinga navíc mluví Neil „Barney“ Patrick „Dr. Horrible“ Harris. Vyjde v červenci na DVD a Blu-ray.

Captain America: The First Avenger
Ve filmu se objeví Furyho tým Howling Commandos, jehož členové bojovali ve druhé světová válce i ve Vietnamu. Z jednotky bouchačů je kromě velitele nejznámější Dum Dum Dugan, jehož poznávacími znaky jsou doutník a buřinka.

Green Hornet
Gondryho a Rogenovo zpracování pulpového hrdiny se přesunuje z 22. prosince 2010 na 14. leden 2011. Důvod? Studiu se výsledek moc nezdál, tak se film pro jistotu převede do 3D, protože to přikázala obří mimozemská oliheň. V předvánočním čase už je ale trojrozměrných bijáků dost (třetí Letopisy Narnie, Sucker Punch, Méďa Béďa, Tron).

Iron Man 2
Druhý Iron Man má premiéru už tento čtvrtek. Na novém plakátu si Stark obléknul kufřík z konce upoutávky. Whiplash je zase smutný, protože se mu nechce postavit ani jeden ocásek:

Iron Man 2

Další firma z virální kampaně pouští japonskou reklamu na brýle, se kterými uvidíte svět očima terminátora.

Jonah Hex
Na obálky dívčích časopisů to Josh Brolin nedotáhne. Ale má celkem spalující charisma.

Jonah Hex

Muži v černém 3D
Will Smith, Tommy Lee Jones a režisér Barry Sonnenfeld ještě jednou zachrání svět před šmejdem z vesmíru. Samozřejmě by je v Hollywoodu považovali za blbečky, kdyby točili film s číslovkou 3 a nepřipojili k ní rovnou i D (a taky by je sežrala oliheň). Pozemský čas letí, od prvního použití neuralizérů uběhlo už třináct let.

Wanted 2
Dobrý nápad? Nespoléhat na Angelinu Jolie a natočit dvojku bez ní. Špatný nápad? Obsadit do role mladé vražedkyně Kristen Stewartovou ze Stmívání.