Tip na trip: Muzeum Madame Tussaudové vystavuje superhrdiny z vosku

Londýnské muzeum voskových figurín připravilo ve spolupráci s Marvelem expozici věnovanou známým supehrdinům. Čtyřapůlmetrový Hulk tu vyrostl až do vyššího patra, strniště vám pokácí Wolverine, můžete klidně okukovat figuru Invisible Woman… Jakoby všichni z oka vypadly svým hereckým představitelům. A teď nemyslíme jen Nicka Furyho, který vše sleduje ostřížím zrakem z ústředí S.H.I.E.L.D.u.

Komiksový program zabírá tři podlaží, tvoří nejvýraznější změnu muzea za posledních sedm let. Návštěvnící můžou zezelenat, zmizet nebo si vyzkoušet, jak se cítí Spider-Man, když leze po stropě. Domů si už ale schopnosti neodnesou, propůjčí jim je počítačové a optické triky.

Pomyslným vrcholem by pak měl být animák Marvel Super Heroes 4D, který se promítá na velké 360° kopulovité plátno, jako má třeba pražské Planetárium. Nejenže se akce odehrává i nad hlavami diváků, ale v určitých scénách na ně cákne voda nebo se objeví umělý kouř.

Expozice je otevřená od června, vstupenka na prohlídku celého muzea stojí 28 liber, přes internetový předprodej o tři libry méně.

Po rozkliknutí následuje video z výstavy.

1 komentář u „Tip na trip: Muzeum Madame Tussaudové vystavuje superhrdiny z vosku“

Komentáře nejsou povoleny.