První signální: Generace nula žije v pokoji plném komiksů. Poznáte všechny?

Na obálce k antologii Generace nula se ukrývá dost odkazů na českou tvorbu, proto nabízíme i „čistou“ variantu, abyste je mohli lépe identifikovat. Tomáš Kučerovský, který se staral také o grafiku a sazbu publikace, si skutečně vyhrál. Dokonce i ten čtenář je nějakej divnej…

Dále čtěte: Generace nula ukáže, že čeští tvůrci nejsou žádné nuly

23 komentářů u „První signální: Generace nula žije v pokoji plném komiksů. Poznáte všechny?“

  1. Tož já to zkusím :)
    Zleva: Kšiltovka ze A. Singapuru, John Doe na obálce, zatím poslední Aargh 9 pod otevreným komiksem, Vedle chlapce zelená obálka Komiksfest revue letního speciálu a pod ním Pot Zkrat speciál s J.Zimčíkovou obálkou. Na zdi Voleman, Gavron, Tomášova mnou přezdívaná „Aarghovka“ a Pán času. Na poličce stojí Alois Nebel a vedle něj je, jestli to dobře poznávám, loď ze Zimčíkova Cyklu 5? Matně mi něco řákaj ty bedny za nima, ale to je asi jen haluz ;) Možná je ještě něco ukryto v knihovničce, ale to by chtělo ještě větší obrázek, nebo počkám až na samotný obal knihy ;)
    Na boku knihovničky pak Nitro a pan T.K. a sloni s tangem. Na zemi pod knihovničkou je na hromadě Lachmanova obálka k Czekomiks.
    Taška vedle postele mi taky něco navozuje, ale asi jen haluz ;) Každopádně na zemi u postele jsou pak jasné zbytky: Zkrat #4, perákovská KomiksFestRevue 3 a Wladimirova obálka Aargh 3.
    Nikde nevidím BubbleGun ;)
    Celkově velice povedená obálka! Musím co nejdřív mít ;)

  2. Kdopak to tam kouká oknem? :)
    Mohl by to být někdo z komiksu Angels od Karla Jerieho…?

  3. Podle tý herní konzole a světlý kštice ten kluk je nejspíš Nikkarin.

  4. Buď Toe nevidí vlastní dílo, nebo je to můj výmysl: Pod Czekomiksem je Bublák trojka.

  5. A ten čtenář (podle barvy vlasů a oblečení, jen ty boty neseděj) jsem já, vůbec ale netuším, kde si mě Tomáš všiml.

  6. Se stínem na zemi i postavou na gauči jste zatím vedle, ale jinak hezký výkon :)

  7. nikkarin prece nema playstation, vy hambari!
    imho tam lezi sam kucerovsky, ale whatever.

  8. Nevim co by tam Nikarin pohledával. A myslenka, ze je cela generace 0 ve stinu Velkeho Kaji se mi hodne libi, silueta by se se svými proporcemi k Arnalovi urcite hodila… Jinak teda dost slusna podprahova reklama na IKEA.

  9. Stonožka: Lustr, židle, černé krabice, dost možná i knihovna.

  10. To ale není žádná podprahová reklama, to je vybavení normálního bytu :)

  11. …a jeste nastena lampicka, koberec a taky stul. Jedina knihovna je asi ze Sconta :)

  12. Jasně, jakmile tam nejsou staré židle a skříně po babičce, tak je to hned podprahová reklama :)

  13. Taky to může být produkt placement a Tomáš třeba dostal od Ikea zaplaceno :) no ale dost uz, nějak se nám ta debata ubírá jiným směrem než by měla. Ale když už jsme u toho, možná měl být nadpis spíše takto: Generace nula žije v pokoji plném nábytku z Ikea, jelikož tvorba komiksů není zrovna zlatý důl :) Ps. jen tak mimochodem, ještě jednou chválím obálku, jak po stránce konceptu tak provedení!

  14. Ten lustr Tomáš kreslil i dříve (teda aspoň podobné skulpturu ;) Beztak má doma všechna vidání IKEA katalogů pro inspiraci ;)

  15. Kdo máte něco proti nábytku IKEA, dejte si pěstí do břicha a odpalte svůj IKEA nábytkem nabytý panelákový byt na ulici.

Komentáře nejsou povoleny.