Exkluzívní ukázky z BubbleGunu #5, jehož obálku nakreslil Thomas Ott

BubbleGun5, obálka, první strana

Koncem listopadu vychází nové, již páté číslo fanzinu BubbleGun, které bude mít obálku od Thomase Otta, 100 černobílých stran plných komiksů od domácích borců, jako jsou Ronald Havran, Daniel Mihálik, Andrej Wsól, Lukáš Divacky nebo třeba Jaroslava Kočová a Jaroslava Dejlová.

Z publicistiky pak nabízí například rozhovor se Štěpánem Kopřivou, vzpomínky na „Kokeš komiks“ nebo hutný článek o českém samizdatu.

Novinkou je od tohoto čísla oboustranný barevný plakát od MaComiXe a Dana Mihálika, viz. ukázky.

Jeho vydavatelé, „Ňací bórci z Brna“ o něm píší:

Dalo by se říct, že jubilejní páté číslo, se nese v duchu noir detektivek, gangsterek a dalších v celku temných příběhů… Že by z nás vyprchal veškerý optimismus? Ale kdepak! Prostě se to tak sešlo, i když teď je na snadě otázka, jestli optimismus neopouští samotné autory? Každopádně bez humoru se neobejde žádné číslo BubbleGunu (natož bez toho černého), nemusíte se bát. Vlastně jsme docela rádi, že se konečně sešlo více „mainstreamovějších“ příběhů, alespoň u tohodle čísla nebudete muset moc přemýšlet, naskočíte za jízdy a vystoupíte až na konci ;) A tam si znova řeknete, že to byl zase příjemný mix na zkrácení dlouhého odpoledne, jak už to s Bublákem bývá ;)
Když bychom to měli shrnout, očekávejte od toho čísla následující (v množství přesně odpovídajícímu pořadí):
NÁSILÍ (naše oblíbené), NOIR, HUMOR, AKCE, ROZJÍMÁNÍ, POUČENÍ, SCI-FI a k opepření kapáneček HORORU a MYSTIČNA.

BubbleGun 5, Plakát, druhá strana BubbleGun5, obálka, druhá strana BubbleGun 5, Plakát, první strana BubbleGun 5, komiks Cizinec ve městě BubbleGun 5, komiks Jiná bouře BubbleGun 5, komiks Domáci pán BubbleGun 5, komiks Bratři jak se patří BubbleGun 5, komiks Osudná chyba BubbleGun 5, komiks Lucky Strike

8 komentářů u „Exkluzívní ukázky z BubbleGunu #5, jehož obálku nakreslil Thomas Ott“

  1. Neviete náhodou, kde sa dá tento časopis kúpiť na Slovensku? Už dávnejšie som sa za ním obzeral, no neúspešne…

  2. 2 epsilon: na nerdi.cz myslím robia dovoz aj na Slovensko. Ak by s tým boli problémy, písni mi na mail. Snáď chalani urobia poriadny krst ve Štatlu, takže by som pár kúskov mohol na Slovensko zase priniesť ako minule.

  3. „NÁSILÍ (naše oblíbené), NOIR, HUMOR, AKCE, ROZJÍMÁNÍ, POUČENÍ, SCI-FI a k opepření kapáneček HORORU a MYSTIČNA.“
    A kde jsou ŽENSKÝ?

  4. RakeW: Jasan, ženský jsou tam přeci taky – minimálně jedna z ukázek by mohla hodně vyprávět ;)

Komentáře nejsou povoleny.