15 komentářů u „Pokus & Omyl #010“

  1. cha cha cha cha….skvěle jsem se pobavil…tak tomuhle říkám opravdická underground alternativa nejhrubšího zrna….eee….no, a teď vážně. Stonožka to tady možná už vzdal, ale já bych pokračoval v jeho odkazu. Máme rádi články od Lukáše Růžičky a ne tenhle odpad. Vycházely tu tak hezký věci, Voleman, Jiné světy, mělo to úroveň. Přestal bych se, být váma, tvářit, jakože je umění, vařit bez soli a prezentovat tady práci, která propánajána není zajímává vůbec ničím. Není to ani vtipné, není to ani trapné, je to neutrálně ubohé. Němečku, ty se k tomu prosím tě už nevyjadřuj, čím víc tady napíšeš, tím hůř pro tebe, obhajovat svůj komiks tím, že nám budeš vysvětlovat, jak je to myšleno, jak to má působit a proč je to o ničem, ale že v tom to vlastně tkví…..Stonožko, vrať se a bojuj tady za to!!! Pokus a omyl jsou mor Komiksária. MAPe, dělej s tím něco, tohle už vážně není prdel….
     
    Leo R.

  2. Dokázali byste, pánové, alespoň připustit, že tu jsou i lidé, kterým se to líbí, ba co víc, kteří se na každý nový díl těší?

  3. Mě dost baví, jak neuvěřitelně to tady některé lidi vytáčí, ale souhlasím s Vhrstim – mě se to opravdu líbí a na každý díl (a náslené reakce čtenářů) se opravdu těším…

  4. Já naprosto souhlasím s tím, co napsal Vhrsti – tenhle strip je fakt dobrej a baví mne moc. Tak to má vypadat, rovnost všem – proč by měl existovat jen jeden recept na strip, navíc poněkud jednostranný? Abych vám nedal odkazy na nějaký echt ugd cmx, abyste viděli, co lze ještě vytvářet a označit jako strip… Jen houšť! Jen víc takových!

  5. „Leo Rozmarýn“ je zřejmě literární postava, stvořená neznámým mladým spisovatelem. Takové parazitní projekty jedině uvítám. Nechme se ale překvapit, s čím přijde autor dále, protože parodujícím stripem a výše uvedným textem si nasadil laťku dosti vysoko…

  6. Dovedu si představit, že se to někomu líbí a těší se na to. Moje teda se kupříkladu těší na každý nový díl Ordinace v růžové zahradě. Vtip je v tom, že zde by člověk očekával určitou úroveň. Pokud provozovatelům přijde, že je to v pořádku a berou to obchodně, jakože tento rádobyexperimentální underground je lepší než nic, tak je třeba to respektovat. Bohužel, pro dost lidí to pořád bude upatlaná hrůza. Teď jsem to nějakou dobu tiše sledoval a doufal, že by se to třeba fakt mohlo zlepšit, ale tento díl je hluboko pod už tak dost nízkým podprůměrem. Palec dolů.

  7. Podepisuji Vhrstiho. Snad poněkud úchylným způsobem se mi strip líbí a těším se na každý další.

  8. No, ale o tom málokdo pochybuje, že existují lidé obojího druhu. Donedávna jsem patřil k těm, které bavilo, jak autor totálně kašle na čtenáře. Zajímavější otázka je, kterých je víc, a je to výrazná většina?

  9. mára: na to bych celkem kašlal jestli je to většina. Jestliže se najde minimálně jeden člověk, kterému se to líbí, tak má smysl pokračovat.
     
    A fakt je sranda, jakou vlnu negace to vyvolalo. Jen bych chtěl těm lidem připomenout, že tohle není stránka, kterou by financovali (jako např. regulačními poplatky program ČT) a tak holt nemůžou určovat co tu má nebo nemá být. Mě se zase nelíbil jiný strip co tu nějakou dobu běžel a nikdy by mě nenapadlo ho takhle napadat a snažit se o jeho stažení z webu.

  10. Michal: Opnoval bych tvému názoru s jedním člověkem a smyslem pokračovat. Pokud by si to pan Němeček publikoval na svém webu, samozřejmě by vše bylo jen na něm. Takhle když se člověk jukne na hlavní stránku největšího českého komiksového webu, tvoří to 40% (mizerného) obsahu… Ideální řešení bych viděl v odsunutí například do pravého menu a byl by klid – kdo by chtěl, četl by to – kdo ne, neviděl by to.

  11. Michal: Já se nesnažím o stažení toho stripu, protože má zábavné světlé chvilky, o které nechci přijít (zabíjení vánoční berušky), snažím se jen vyprudit autora ke zvýšené aktivitě mozku, protože mi tenhle díl přijde odfláknutej.

Komentáře nejsou povoleny.