Thompson si Habibi nadělí k zářijovým narozeninám

Katalog nakladatelství Pantheon má nový přírůstek. Den před 36. narozeninami Craiga Thompsona – tedy 20. září 2011 – vyjde jeho arabský opus Habibi.

Na svém blogu Doot Doot Garden potvrdil, že to bude cvalík s 672 stranami a pevnou vazbou. Cena je příjemných třicet dolarů. Po tak očekávaném komiksu by se přitom zaprášilo, i kdyby stál o deset víc. Na blogu si zároveň můžete prohlédnout několik nepoužitých návrhů obálky.

Thompson dělal na novém grafickém románu tak dlouho, že si mezitím stačil rozmyslet dva další kousky. Pro mě za mě by to klidně mohlo být i něco kratšího jako Good Bye, Chunky Rice, abychom nemuseli čekat dalších pět let.

Budeme vás informovat, jestli o Habibi projeví zájem BB/art, případně jiný český nakladatel.

10 komentářů u „Thompson si Habibi nadělí k zářijovým narozeninám“

  1. Děkujeme za článek a zájem – BB ART už zájem projevil a jsme v jednání. Ale naplno můžeme na českém vydání pracovat až na podzim, takže česky HABIBI může vyjít nejdříve v půlce roku 2011.
    Zdraví Karolina

  2. Pulka roku 2011? Husty, tak to vyjde u nas driv nez anglicky… BB art se nezda!

  3. Pánové, jedná se o normální překlep. Pokud na tom BB art začne pracovat až na podzim, těžko to vyjde v půlce roku 2011. Takže se na to můžeme těšit až v půlce roku 2012, pokud tu teda ještě budem :-)

  4. heh som si nevsimol dik za pznamku… ale ajtak ja to nemyslim ironicky podla mna to bude tak ci tak super–

  5. Bylo mi to jasny, jenom jsem si delal z toho preklepu srandu…

Komentáře nejsou povoleny.