VIDEO: Jak vypadá seriál podle Zámku a klíče

Některé dveře by se nikdy neměly otevírat, říká upoutávka k televiznímu seriálu podle komiksu Zámek a klíč. Někdo by měl ale přijít na způsob, jak téhle adaptaci otevřít cestu do vysílání.

Možná by stačilo, kdyby hlavounům dokolečka přehrával stresující melodii z uniklého traileru. Původně ji složil James Newton Howard pro Znamení. Zámku a klíči taky dodává patřičně hororový říz.

Upoutávka vznikla už před měsíci, když ještě nebylo jasné, že Fox seriálu nedá šanci. Na internetu se neměla objevit, takže časem pravděpodobně nepůjde přehrát.

11 komentářů u „VIDEO: Jak vypadá seriál podle Zámku a klíče“

  1. vypadá to moc pěkně, pořád neztrácím naději.
    Pilot promítali na SDCC a ta upoutávka určitě unikla jenom náhodou, nudge nudge wink wink. Třeba se dočkáme.

  2. Skvělý trailer. Ve chvíli kdy dívka ze studny chytne Bóďu jsem se fakt lekl a mráz mi přejel po zádech. Pokud to není jeden z těch trailerů, který ve svých dvou až třech minutách ukáže vše, co stojí ze seriálu (či filmu) za to, tak je skutečně škoda že to Fox poslal k ledu.

  3. Fórek se studnou už tady jednou byl, myslím, že se to jmenovalo Kruh… Opravdu invenční!

  4. A to jsem ještě zapomněl majstrštyk Jiřího Sequense:) s famózní hudbou Zdeňka Lišky, který dokázal vykouzlit atmosféru pouhým jedním tónem struny…

  5. Nejen že tu byl fórek se studnou, ale dokonce i fórek se studnou, ze které leze mrtvá holčička s dlouhými černými vlasy a jde po malém klukovi. Kopírka Kruhu, jak když vyšije, nic jiného v tom nevidím.

  6. Polygraph, choze: a je tam dům! V jednom filmu, co jsem tuhle viděl, byl taky dům! Taková vykrádačka!

    srsly, nejdřív si to přečtěte a až pak suďte.

  7. Omyj si přirození vlažnou vodou, jestli jsi chabrus na nervy:) Jen jsem napsal, že už to tady jednou bylo… A Studnu jsem zmínil ze srandy, nežereš maso, nepoznáš vtip:) (Kdyby ses chtěl zase rozčílit, tak první pozn. jsou Postřižiny, druhá Knoflíkáři:) Hezký den! A daj si jednu ťaplů pizzu ňa mňa (Divadlo Sklep, Jake a tlusťoch:)

  8. vychrlit spletenec čtyř citátů … to je …“Opravdu invenční!“

    ne, vážně, holka ve studni sice v Kruhu byla, ale tím veškerá podobnost končí. Kdo a proč v té studni je, má úplně jiný důvod, význam, atd.

    Jestli ten komiks neznáte, tak opravdu vřele doporučuji. Vyzkoušejte a třeba budete mile překvapeni. :)

  9. Je pravda že To v studni, aspoň podle knihy, pravděpodobně není holka…nechci nijak spojlerovat, ale ono se toho z první knihy, která u nás vyšla o ní(?) moc nedozvíme.
    Jinak komiks neurazil ani nenadchnul, ale určitě je dobré mu dát šanci, protože komiksových hororů u nás moc nevychází.

  10. Mě tento comix osobně přímo nadchnul…kdo ho nečetl, tak podle traileru může usuzovat nějakou podobnost s kruhem :D, ale pro toho kdo ho četl, tak je to uplně nesmyslná poznámka :))

  11. btw. nevíte kdy má u nás vyjít konečně další díl: Head Games:)) díky

Komentáře nejsou povoleny.