Nikkarin 2012: Chystá superhrdinskou sešitovku i čtvrtou Stotřicítku

Dobrá zpráva pro fanoušky Nikkarinových komiksů – český autor se na ně chce letos zaměřit víc než na knižní ilustrace, kterým se věnoval loni (tituly Dračí polévka, Howlův putující zámek nebo Návrat z hvězd).

„Mělo by to být temné, chladné a depresivní.“ To není něco, na co jsme u melancholickéhé autora zvyklí, ale přesně tak popisuje svůj příspěvek do třetího Brutta, které vyjde kolem květnového veletrhu Svět knihy.

Ve stejné době by se mělo objevit i nové vydání titulu 130: Odysea. V lepší tiskové kvalitě, s novými bonusy a dokonce i stranami navíc.

Třetí díl Stotřicítky by měl trefit ven z Labyrintu na podzim. „Bude opět o něco lepší a propracovanější, se zajímavými příběhovými zvraty i chvílemi, v nichž půjde o život.“ Nikkarinovi tradičně nechybí sebevědomí a dokonce si věří natolik, že ohlásil zásadní změnu – z původně plánované trilogie udělá tetralogii.

Rayder, Nikkarin, Antoine

A jak by řekl Horst Fuchs, toto stále ještě není všechno!

„V současnosti pracuju na superhrdinském příběhu o Rayderovi, který však bude jiný než ten, s nímž jsem soutěžil o Arnala. Kompletně jsem změnil vzhled i zrození. Na latexový kostými se vůbec hrát nebude. Rád bych to vytvářel americkou metodou, kdy se na tom bude podílet víc lidí a každý bude plnit funkci kreslíře, inkera, či letterera… Rád bych to vydával jako sešitovky o 24 stranách, ale jelikož by se to složitě zařizovalo, bude nejspíš lepší udělat třeba čtyři díly a vydat je najednou v podobě Rayder Giant Issue.“

2 komentáře u „Nikkarin 2012: Chystá superhrdinskou sešitovku i čtvrtou Stotřicítku“

  1. Naprosto super zpráva! Ten kluk dře jako kráva a pokud na sobě bude takhle dál pracovat, přinese mu to ovoce. Věřím mu a držím palce.

  2. Co má být ta nová Odysea se stranami navíc? To není fér, muset kupovat jednu knihu dvakrát…

Komentáře nejsou povoleny.