Vážení čtenáři, drazí pozůstalí…

Sešli jsme se zde, abychom se rozloučili s dobrým přítelem. Byl to prvek, který si Komiksárium zasloužilo. Ale ne takový, který právě teď potřebuje. Proto ho nebudeme používat, protože dokáže přijmout, že není funkční. Byl to tichý strážce a bdělý rozcestník. První Sloupec.

Smrt v komiksech sice není konečná, ale jestli půjde všechno dobře, tahle postava už se vážně nevrátí. Po letech nastala zásadní vizuální změna pro Komiksárium a pro čtenáře, kterým chce tenhle blog přinášet obdobu Robot 6, Comics Alliance, Comicsbeat a dalších webů ve specifickém českém prostředí.

Dominantním prvkem, který udeří návštěvníky za doprovodu zvukových efektů „Bang!“ a Prásk!“, je tedy proud článků s velkými obrázky. Vpravo najdete všechny tradiční funkce: v tabulce můžete přepínat mezi komentáři, rubrikami nebo oblíbenými štítky, pod ní se přestěhovalo dění na sociálních sítích. Především Facebook se v minulých měsících stal skvělým nástrojem, kde upozorňujeme na (ne)známé zajímavé výtvarníky a zabavujeme publikum v době sucha. Ale mnohem častěji v době naší (společenské) únavy… Momentálně máme přibližně 750 důvodů, proč Facebook dál živit popkulturou a vizuálními šmakulózami. Za každý důvod děkujeme!

Stejně jako za vaše další podněty. Pár kosmetických změn se ještě chystá, ale co zatím říkáte na nový kostým? Chybí vám po technické stránce něco? Všimli jste si, že galerie už jdou proklikávat plynule bez nutnosti neustálého rozklikávání a zaklikávání jednotlivých obrázků? Aleluja.

5 komentářů u „Vážení čtenáři, drazí pozůstalí…“

  1. No krasa! A keby ste este priniesli report zo sobotnajsich komnat, tak Vas milujem este viac!! ;)

  2. Bezesporu je to změna k lepšímu.. Pěkné, přehledné. Snad krom toho fontu v hlavičce..
    Musím uznat, že překlikávání v galeriích mě někdy pěkně štvalo – takže současnou změnu velmi vítám. Každopádně díky nejenom za změnu designu!

  3. Oh my glob, ja ted muzu dokonce listovat prilozenyma obrazkama! Vyborne! :3

Komentáře nejsou povoleny.