Projděte si třetí Comics Point, který otevřel přímo v centru Prahy

GALERIE > Síti komiksových prodejen Comics Point se evidentně daří. Třetí pobočka minulý týden otevřela v pražském nákupním centru Palladium, kterým podle tiskových informací projde měsíčně kolem milionu lidí.

Nejvíc působí jako reprezentativní výstavka figurek a sošek, z nichž by člověk vážně nechtěl utírat prach. Jsou také hlavním lákadlem pro turisty a kolemjdoucí, kteří neměli tušení, že se u nás něco takového prodává (během našeho focení se jich tam vystřídalo dost). Pro čtenáře je tu samozřejmě spousta komiksů od českých nakladatelů, a když v komiksovém „loftu“ vystoupáte po schůdcích, čeká vás bílá závěj tvořená hranami amerických sešitovek.

„Hele mámo, to je jak z Big Bang,“ se teď bude asi v nejnižším patře Palladia ozývat často. A to ke vchodu ještě přibudou Avengers v životní velikosti. Třeba dvouapůlmetrový Hulk.

FOTO: Komiksárium/Martin Čuřík

4 komentáře u „Projděte si třetí Comics Point, který otevřel přímo v centru Prahy“

  1. Je to nádhera. Snad se brzo dostanu do Prahy… protže to musím vykoupit… už mám z netu hodně věcí vyhlídnutejch… :-) (Ale poštovný je moc drahý)
    Nebo můžou nějakou pobočku otevřít v Hradci… to by byla nádhera :D

  2. Poštovné nad 1500 mají zadarmo;-).Ale osobní prohlídku nákup po netu nenahradí.

  3. Je to nádhera. Člověk by i sbíral některé postavičky, ale třeba jedna za 3000 Kč je opravdu hodně a člověk nemá šanci, teda jestli není opravdu vatař, si udělat kompletní sbírku svých hrdinů. Některé tam jsou i za víc, klidně 7 a 8 tisíc, to už je zlodějna…

Komentáře nejsou povoleny.