A jak se vám vůbec líbí nová reklama na Pribináček?

VIDEO > Trailer na film Čtyřlístek ve službách krále nevypadá vábně z mnoha důvodů. Jednou z nejotravnějších věcí je asi pověstný český product placement. Turista v Praze si sice může číst anonymního průvodce a na náměstí je pohádkově znějící Klenotnictví magistry Stříbrné, ale zároveň je tady dost konkrétní maskot Pribináčka (0:08), Bobík líže Chupa Chups (0:31), paní pošťačka samozřejmě nosí známé žluté logo (1:34) a na náměstí je pobočka HM Studio Hračky (1:38). To by bylo, aby se hrdinové na závěr vítězoslavně nezpumprlíkovali šáněm Robby Bubble, které je taky mezi partnery.

Kluci, to je hrobka českých králů dětského komiksu. V kinech od 31. ledna 2013.

17 komentářů u „A jak se vám vůbec líbí nová reklama na Pribináček?“

  1. Stejně jako je nesmysl dělat z Asterixe a Obelixe hraný film, je stejný nesmysl dělat ze Čtyřlístku 3D animáč. Vždyť ty příběhy přímo vybízí ke klasické 2D kreslené animaci. A ještě navíc ten styl (kontura ve 3D) je strašně nepěkný. Achjo, mrzí mě to :/

  2. skoda, ze to takhle zmrsili, puvodni ukazky z 2d verze byly mnohem lepsi… tohle je odpad…

  3. teda podle mně to není zas tak špatné, stejně rozhodnou děti jakej to bude mít úspěch

  4. ten prodaktplejsment je fakt nechutný, u čtyřlístku?? Kde je ta dětská naivita, pekáče buchet a jejdování…? Uch

  5. Tak zrovna ten Pribináček mi tam přijde i docela fajn a ta postavička se do čtyřlístkového světa hodí. Ale mohl být použit rozhodně lépe, a ne aby tak okatě propagoval svůj „smetanový krém“.

  6. Vždyť je to supr, animace vypadá fajn… je to sice ve 3d, ale ne úplně klasicky, takže je to zajímavý…navíc se tam objevují části kde to je ve 2D. PP je všude a v kreslené podobě mi to nepřijde tak hrozný jako třeba v českých hraných filmech – třeba účastníci zájezdu a ArginMax :-))

  7. Fifince na hranici vypadla mezi nohama textura a vypadá to, jako kdyby jí tam probleskly kalhotky. Záměr?

  8. Jo, taky jsem to zkoumal a myslím, že to budou kalhotky… Přece neudělají Fifinku naostro! A v tomhle dramatickým úhlu kamery by Fifinčina fifinka prostě vidět byla :-)

  9. Mě to přijde super! Bála jsem se,ale jse m příjemně překvapená! Ani se tvůrcům nedivím, že to neudělali 2D, vždyť by neudrželi typ.

  10. Andula: „vždyť by neudrželi typ“? To jako podobu postaviček?

  11. Mně se to líbí. Lepší Čtyřlístek v kině s pribiňákem než nic bez pribiňáku. Nadávat umí každý. A Simpsonovi jsou částečně v podobném 3D.

  12. Lukas: Tak to já si myslím opak. Lepší nic bez pribiňáku než další špatný film v kině.

  13. Michale, nic si můžeš dopřát a ještě ušetříš. A já můžu vyrazit do bijáku.

  14. Lukas: Tak ať se líbí. Rozhodně nechci někomu kazit zážitek.

Komentáře nejsou povoleny.