KOMYKŠOP: V březnu nabízíme dvoumetrového Fanouše

fanous_thumb

Aktuální nabídka v Komykšopu bude poněkud netradiční, protože se bude jednat o aukci. Budete mít jedinečnou šanci získat obraz s Fanoušem od Dana Černého skoro v životní velikosti. Rozměr obrazu, který jste už mohli spatřit na výstavě Signály z neznáma, dělá 1 x 2 metry.

Vyvolávací cena je 1500 korun a aukce potrvá do konce března. U tak rozměrného obrazu není dosud vyjasněna forma přepravy, tak budete nejspíš muset za Danem dojet, případně by šlo domluvit předání na některé z komiksových akcí (například Crwecon). Přihazujte prosím v diskuzi pod článkem.

Obraz Fanouše (1 x 2 m), akryl na sololitu.
fanous

Pro představu velikosti porovnání s živým Michalem Opitzem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 komentářů u „KOMYKŠOP: V březnu nabízíme dvoumetrového Fanouše“

  1. Měl by se najít větší fanouš, než je tady Fanouš a ještě přihodit!

  2. Jako, že bych si přihodil? A koupil svůj vlastní obraz? :-D Tím by se ovšem vyřešily i problémy s dopravou….

  3. Bohužel já už ne, jsem myslel, že bych si to dal v herně na strop(má rozměry 2,5x1m), ale nějak jsem si neuvědomil, že je uprostřed ještě zarovka:-/

  4. Gratuluji vítězi!

    Dan: :) ….. No chvilku jsem nad tím přemýšlel o víkendu, ale bylo mi toho unikátního artefaktu líto (přeci jenom byl součástí krásné expozice). …… Nebudeš prodávat tu figurku?;-)

  5. Též gratulace. Já jdu shánět nějakej loft a pak to budu lepit na stěny;-)

  6. andre: klidně, ale je strašně polámaná… teda když jenom stojí na polici a chodí se kolem ní opatrně, tak to jde, ale hrát s ní nějakou významější bitvu s gumovými indiány a plastovými vojáčky by už asi nešlo…. i prach se z ní bojím sfouknout :-)

  7. Vladimir: tak jak to provedeme? :-) Kufřík a podzemní garáže?

  8. Poprvé, podruhé, potřetí. Prodáno panu Vladimirovi přihazujícímu po síti. Poprosil bych, aby se nám přihlásil na mail komiksarium@gmail.com a domluvíme se.

  9. Dan: platim v naturaliich, takze nakladak brambor to jisti ;)

Komentáře nejsou povoleny.