KOMYKŠOP: Na pomoc přichází Divoká hadice od Zimčíka a Jerieho

003_divoka_hadice_uvod

Třetím autorem, který reprezentuje řadu benefičních tisků, je Jiří Zimčík. Z tvorby tohoto originálního autora vzdáváme poctu jeho sérii Cyklus 5. Ta začala vycházet v legendárním Potu, nicméně zůstala nedokončená. V pátém Zkratu později ještě vyšla přepracovaná povídka Divoká hadice, a právě z ní přinášíme fragment – první stranu. Původní černobílé ztvárnění nově koloroval Karel Jerie.

Stranu si můžete objednat v limitované signované edici formátu A3 na kvalitním papíře za 750 korun. Část zisku půjde na podporu Komiksária, část autorovi. První výtisky budou k dispozici na KomiksFestu! v sobotu 1. listopadu a objednávat můžete na e-mailové adrese mpribyl@centrum.cz.

Koupě tisku je jedna z možností, jak podpořit naši činnost, kdy zároveň přispěvatel získá něco hodnotného. Na skladě je ještě poslední kousek prvního tisku od Branka Jelinka za 1000 korun. Pokud byste nás chtěli podpořit jinak, dejte vědět. Na stránce je k nalezení i Paypal tlačítko. Za každou podporu (i nefinanční) jsme rádi.

Nový koloring od Karla Jerieho.
003_divoka_hadice_nahled

Původní ČB verze.
003_divoka_hadice_cb

2 komentáře u „KOMYKŠOP: Na pomoc přichází Divoká hadice od Zimčíka a Jerieho“

Komentáře nejsou povoleny.