Komiksárium končí

Všechno má svůj začátek i konec, stejně tak i tento web. Komiksárium přinášelo různorodé zprávy, recenze, ukázky a stripy už od roku 2006 a svůj účel, tj. posunout informovanost o českém i světovém komiksu o kousek dál, splnilo. Ba co víc, přes dva a půl tisíce příspěvků vytvořilo slušnou knihovnu informací. Ta by nevznikla, nebýt širokého okruhu autorů, kteří ji dokázali naplnit kvalitním a originálním obsahem, na který jsem právem hrdý. Těm patří velký dík, stejně jako všem podporovatelům a čtenářům, kteří obsah pravidelně nasávali a nechávali se jím opájet. Třináct let trvající večírek tedy končí, ale vzpomínky na něj, doufám, zůstanou. Martin

14 komentářů u „Komiksárium končí“

  1. Jé, to je škoda :( Není to nějaký vtip? Opožděný apríl?
    (Pokud ne, budou starší články i nadále dostupné? Nejedenkrát jsem z nich čerpala užitečné informace …)

  2. Díky za Vaši skvělou práci, budete mi chybět…

  3. Děkuji Komiksáriu a jeho editorům a přispěvatelům. Ten projekt je skvělá práce! Doufám, že web zůstane nadále přístupný, bylo by škoda to odstranit.

  4. Taky bych moc ráda poděkovala, člověk si ani neuvědomí, jak je něco skvělé a důležité, dokud o to nepřijde :( GL

  5. Táto správa ma nepotešila, pretože na Komiksáriu som dostával prepracované informácie a recenzie. Vážim si prácu redakcie, ale rozumiem, že to určite išlo na úkor voľného času a rodiny. Prajem vám všetkým do budúcnosti len to dobré.

  6. Všechno jednou končí a jen díky tomu může zase vzniknout něco nového. Myslím, že by to bylo fajn a i ostatní čtenáři by uvítali, kdyby byla dáno možnost kam se přesunout, kde pokračovat v čtení hezkých článků a kde čerpat inspiraci a zajímavé postřehy ze světa komiksu. Ja osobně asi přejdu na Vlčí boudu ale tam je poslední dobou také v komiks sekci malá aktivita, takže uvítám nějaké tipy buď přímo od Martina Přibyla nebo od ostatních čtenářů. Díky!
    Není to vůbec myšleno zle, mám Komiksárium rád a mrzí mne jeho konec, ale třeba je na webu jiná, podobně kvalitní stránka, akorát o ní nevíme. A pokud se tam přesune více lidí, tak stoupne návštěvnost, možná to hodí nějakou kačku navíc z boční reklamy a ten človíček bude mít mnohem větší motivaci a radost ze své práce.

  7. Doprdele, to je špatná zpráva… A proč to končí? Komiksárium byl a je skvělý projekt a nastartoval určitě seběvědomou cestu pro český komiks. Tak sakra, nevzdávejte to, předejte to tedy někomu, kdo by to dál krmil zajímavými informacemi. Vždyť tady nic není. Každopádně dííííky za excellentní práci!

Komentáře nejsou povoleny.